Kolay Haber

Öksürüğünüzü Geçirecek 7 Şurup Önerisi

Sağlık

Soğuk havalar nedeniyle yaşanan sorunların başında öksürük gelmektedir. Belli bir seviyeyi aşan öksürükler bir süre sonra kişilerin canını sıkabilir. Bu listemizde 7 farklı öksürük şurubuna yer verdik. Türkiye’de oldukça sık tüketilen bu şuruplar sayesinde öksürük problemi çözülebilir.

En iyi öksürük şurubu kısa süre öksürük problemini çözen ve yan etkisi asgari düzeyde olan şuruplardır. Çeşitli nedenlerden dolayı ortaya çıkan öksürük problemi bazen kişilerin yaşam kalitesini büyük ölçüde düşürür. Aşağıdaki şurupları inceleyip bir hekime danışarak şurup kullanabilirsiniz.

Bisolnatur

Balgam oluşmasına sebep olan öksürükler için kullanılabilir. Kuru kuru öksüren ve bu durumdan dolayı belli ölçüde acı çeken kişilere önerilmektedir. Bir yaşından büyük olan herkes tarafından kullanılabilir. Şurubun içeriği oldukça doğaldır. Koruyucu, renklendirici ve alkol içermeyen bir formüle sahiptir. Bal kullanılarak lezzetlendririlmiştir. Tad konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturmadığı için çocuklar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Kullanılmaya başlandıktan sonra tüm şişenin bitirilmesi önerilir. Yirmi dört saat içerisinde dört kaşığı geçmemek gerekir.

Benical

Bayer tarafından ilaç sektörüne kazandırılmıştır. Soğuk havalardan muzdarip olan pek çok kişi bu şurubu kullanmayı seçer. Kullanıcı memnuniyeti açısından ön plana çıkmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Hatta kış mevsimi geldiği vakit tedarik etmesi güç bir duruma gelebilir. Oldukça makul bir fiyattan satışa sunulmaktadır. Türkiye dahil olmak üzere pek çok yerde sıklıkla kullanılır. Kısıtlı bir zaman zarfında etki ettiği bilinmektedir. Yetişkinler tarafından kullanılmalıdır.

Herkese uygun olan 6 harici hardisk bilgilerine de bakabilirsiniz.

İburamin Cold

Türkiye’de çalışan bir firma tarafından piyasaya sürülür. Firmanın adı Berko’dur. İlaç üretimi konusunda ciddi atılımlar yapmış olan firmanın bu ilacı son yıllarda giderek daha fazla ilgi görmektedir. Kullanan kişilerin belirttiğine göre şurubun ekşi bir tadı vardır. Öksürüğü kesme konusuna oldukça iddialıdır. Diğer pek çok şurup gibi bütçe dostu bir fiyattan piyasaya sürülür. Bulması gayet kolaydır, hemen her eczaneden tedarik edilebilir. Tok karnına tüketilmelidir. İhtiyaç durumuna göre günde en fazla dört defa kullanılabilir. Şişesi açıldıktan sonra tüm şişe bitirilmelidir.

Brodil

Tüm dünyada yarattığı infialden dolayı büyük bir şöhrete sahiptir. Milenyumun başında sıklıkla tüketilmiş bir ilaçtır. Hekim tavsiyesiyle birlikte çocuklarda da kullanılabilir. Tadı rahatsız edici değildir. En iyi öksürük şurubu sınıfında yer alabilecek niteliklere sahiptir. Hemen her eczaneden temin edilebilir. Reçete gerektirmez. Fiyatı uygun olduğundan dolayı pek çok kişi tarafından tedarik edilebilir.

Prebron

Son yılların en iddialı şuruplarından biri olarak kabul edilir. Sadece birkaç gün içerisinde etkisini gösterdiği söylenmektedir. Öksürük şikayetinden dolayı bu şurubu kullanan kişiler lezzet açısından herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirtirler. Bu sayede birçok kişi tarafından tercih edilebilir. Reçete gerektirmez. Türkiye’deki birçok eczaneden kolaylıkla satın alınabilir. Cep yakmayan bir fiyatı vardır. Günde en fazla dört kere tüketilmelidir.

Sinecod

Dünya çapında nam salmış olan Norvatis firması tarafından piyasaya sürülmektedir. Makul bir fiyatı vardır. Türkiye’deki pek çok hekim tarafından hastalara önerilmektedir. Öksürüğü kesme ihtimali gayet yüksektir. Soğuk havalar nedeniyle oluşan grip ve nezle gibi hastalıklar bazen öksürüğü de beraberinde getirir. Sinecod sayesinde bu sorunu çözmek mümkün olabilir. Günlük hayatınızı direkt olarak etkileyen öksürük problemini birkaç günde ortadan kaldırabilirsiniz.

Levopront

Kuru öksürükler için özellikle tavsiye edilebilir. Ciğerlerin üşümesi sonucu ortaya çıkan öksürük durumları için tercih edilmesi mümkündür. Farklı aromalara sahip versiyonları vardır. Kullanıcılar kendi damak zevklerine göre içlerinden herhangi birini seçebilirler. Lezzet konusunda ön plana çıkan bir şurup olarak kabul edilebilir. Söz konusu Levopront olduğunda kişilerin alerjik durumu önem kazanır. İçerik açısından oldukça zengin olan şurubun içerisinde yer alan bazı maddeler alerjik reaksiyon yaratabilir. Bu nedenden ötürü prospektüsü okumakta fayda vardır. En iyi öksürük şurubu listesinde yer alan Levopront hızlı bir şekilde öksürüğü kesmesiyle meşhurdur.

Yorumlar (1)

Disu 3 Yıl Önce

Levopront konusunda net şekilde öksürüğü kestiği söylenebilir. İlk kaşıktan sonra bile hemen etki ediyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.