Kolay Haber

Koronavirüste Vaka Sayılarında Rekor Artış

Sağlık

26 Temmuz Türkiye'nin güncel koronavirüs verileri açıklanırken son 24 saatte 63 kişi hayatını kaybetmiş yeni vaka sayısı 16,809 olarak açıklanmıştır. Sağlık bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamaların ardından tedbirlere uyun, aşınızı olun ifadelerini kullandı.

26 Temmuz Koronavirüs Tablosu Yasaklar Geri Gelicek mi

26 Temmuz türkiye koronavirüs tablosu açıklan dı buna göre son 24 saat içerisinde ölen kişi sayısı 63' e yükselirken toplam yeni vaka sayısı ise 16 bin 809 oldu. Sağlık bakanı Fahrettin Kocanın yaptığı açıklamada vaka sayısındaki artışın salgını kontrol altında tutmakta güçleştirdiğini aşıya bağlı kalarak tedbirlerin hafifletilmesinin telafisinin acı olacağını açıkladı. Fahrettin Koca tedbirlere uyun aşınızı olun sağlığınızı koruyun ifadelerini kullandı.

Son 24 Saat Vaka Verileri

26 Temmuz koronavirüs vakaları açıklandı. Buna göre 26 Haziran da vaka sayısı 5,266 iken 26 Temmuz da bu sayı 3 kat artmış 16 bin 809 olmuştur. Buna göre Kovid 19 mücadelesinde son 24 saat için de 63 kişi hayatını kaybederken 1, 2, ve 3,doz aşımı 1 milyon 323 bin 982 ye ulaştı.

Fahrettin Koca'da Açıklama Tedbirlere Uyun Aşınızı Olun

Sağlık bakanı Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yaptığı koronavirüs açıklamasında vaka sayısındaki artış hızının salgını kontrol altında tutmayı güçleştiriyor. Aşı ile bağışıklık kazanmadan tedbirleri taviz vermenin telafisi acı çekilde görülebilir açıklamasını yaparken, sözlerine tedbirlere uyun, aşınız olun şeklinde ifade etti. 

26 Temmuz Koronavirüs Tablosu

25 Temmuz Koronavirüs Tablosu

Türkiyede dün koronavirüsten 55 kişi hayatını kaybederken bu oran bir gecede 63' e çıkmış günlük vaka sayıları ise 14,230 olarak açıklanmıştır.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.