Rüyada Beyaz Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir, Neyi İfade Eder?

Rüyada beyaz tavşan görmek ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? Rüyada tavşan yemek, öldürmek, beslemek görmek neyi ifade eder? Rüya hakkında açıklamaları yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Rüya Tabirleri 15.10.2020, 03:35
860
Rüyada Beyaz Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir, Neyi İfade Eder?

Beyaz tavşanın rüyada görülmesi ağırbaşlı, anlayışlı bir kadınla tanışılacağına ve uzun bir ilişki kurulacağına delalet etmektedir. Bazı alimlerce rüyada beyaz tavşan görmek iş hayatındaki başarıların ve ailenin gelirinin artacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. İmam Abdülgani Nablusi Hz. rüyada tavşan görmenin kadın anlamına geldiğini söylemektedir fakat tavşanın nasıl ve ne durumda görüldüğüne göre rüya yorumları değişmektedir. İmam Nablusi Hz. rüyasında tavşanı tuttuğunu gören kişinin evleneceği, tavşanı kestiğini gören kişinin eşinin az yaşayacağı yorumunda bulunmuştur. Diyanet rüyada tavşan görmeyi bir kadınla tanışıp mutlu bir hayat yaşanacağı şeklinde yorumlamaktadır. Rüyada tavşan görmek psikolojik olarak kişinin istekleri karşısında bekleyemediğini, sabır gösteremediğini de ifade eder. Tavşan görmek, çabucak başarılı olup kısa zamanda işlerini batıran kişilerin yaşadığı duygusal çöküşü de simgeler.

Rüyada Tavşan Isırması

Rüyada tavşan tarafından ısırıldığını görmek;

  • Üzerinde çalışılan, emek gösterilen işin hayırlı bir şekilde bitmeyeceği,
  • İstenilen sonuçların alınamayacağı

Şeklinde yorumlanmaktadır. Aynı zamanda, rüyada tavşan görmek sizin kötülüğünüzü isteyen bir kadın olduğuna ve size zarar vereceği yönünde de yorumlanmaktadır. Rüyada sizi ısıran tavşan derinizde bir çizik bıraktıysa bu cinsellikle ilişkilendirilir.

Rüyada Tavşan Beslemek

Rüyada beslenen tavşan kişinin iyi huylu biri olduğunu gösterir. Kişinin mutlu bir hayat yaşayacağı, yaşadığı yerde sevileceği ve saygı duyulacağı şeklinde yorumlanır. Maddi anlamda hayatının iyi gideceğinin, ailenin refahının artacağının göstergesi olarak yorumlanmaktadır. Beyaz tavşan beslemek kişinin iş hayatında yükseleceğine ve itibar göreceğine delalet etmektedir. Rüyanızda beslediğiniz tavşan evcilse bu rüyalar bir uyarı şeklinde de algılanmaktadır. Birinin size karşı olan sadakati hakkında temkinli olmanız gerektiği ve şüpheye düşmenize sebep olacak olayların olabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Aynı zamanda evinizde bir evcil tavşan olması çocuğunuzun olacağına ya da çocukluğunuzla alakalı bir olaya delalet etmektedir.

Rüyada tekne görmek ne anlama gelir, neyi ifade eder? Bilgilerine de bakabilrsiniz.

Rüyada Tavşan Yakalamak

Evlenilecek kişinin çok uzun süre yaşamayacağına ya da uzun süre birlikte olunamayacağına işaret etmektedir. Birinin rüyanızda size tavşan vermesi de aşk hayatınızın iyi gitmeyeceğine delalettir. Rüyada yakalanan tavşanın beyaz olması işlerinizin iyi gideceğine, büyük iş fırsatları yakalayacağınıza ve gelirinizin artacağına işaret etmektedir. Rüyada zıplayan bir tavşan görmek erkeklikle de ilişkilendirilir. Çocuğunuzun olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Aynı zamanda iş hayatınızla ya da günlük hayatınızla ilgili de bazı uyarılar olabilir. Başladığınız işi bitirmeniz gerektiği, işlerinizin yarım kaldığı ve bu yüzden başarılı olamadığınız anlamına gelir. Bazı alimlere göre rüyasında tavşan yakalayan kişinin bir insana haksızlık yaptığının veya yapacağının göstergesidir. Rüyada yavru tavşan yakalamak kötü olayları çağrıştırmaktadır. Üzüntülü durumlarla karşılaşılabileceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Tavşan Yavrusu Görülmesi

Rüyanızda tavşan yavrusu görmeniz bazı alimlerce ihsan anlamına gelse de olumsuzluğu çağrıştığı şeklinde yorumlayan alimler de vardır. Kişinin rüyasında tavşan yavrusu görmesini olumlu gören rüyalarda;

  • Etrafındakilere yardımda bulunmayı sevdiği,
  • İnsanların içindeki iyiliği keşfedeceği,
  • Mutlu haberler alacağı,
  • Rüyasında tavşan yavrusunu sevenlerin de iyi haberler alacağı

Şeklinde yorumlanmaktadır. Olumsuz olarak ise;

  • İmam Nablusi Hz. rüyasında tavşan yavrusu tuttuğunu gören kimsenin üzüntülü olaylarla karşılaşacağı, başına bir musibet geleceği şeklinde yorumlamaktadır.
  • Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek de birlikte olunan kişiyle farklı deneyimler yaşanacağına, kişinin deneyimlemediği ve bilmediği olayların olacağına işaret etmektedir. Bu olaylar olumlu veya olumsuz olabilmektedir.

Rüyada Çok Sayıda Beyaz Tavşan Görmek

Çok kişinin çalıştığı bir iş yerine gireceğinize ve çok çalışmanız gerekeceğine fakat sonrasında rahatlayıp iyi kazançlar elde edeceğine delalettir. Rüyada çok fazla beyaz tavşan görülmesi hayal ettiğiniz işleri başaracağınıza ve uzun süredir emek harcadığınız işin karşılığını alacağınız şeklinde de yorumlanmaktadır. Kısa zamanda müjdeli haberler alınacağına ve mutluluk getirecek bir yolculuğa çıkılacağına da delalettir. Rüyada tavşan sürüsünü bir yuvada görürseniz bu da sizi mutlu edecek bir ortama gireceğinize işaret etmektedir.

Rüyada Tavşan Öldürülmesi

Kişinin hayatında uzun süredir devam eden problemler olduğunun göstergesidir. Rüyada tavşan öldürdüğünü gören kişi iç dünyasında ve dışarıdaki hayatında birtakım talihsizliklerle uğraşmaktadır. Bir diğer yorumda ise kişinin büyük bir hata yapacağına ve bu hatadan sonra neden yaptığını sürekli sorgulayacağına delalet etmektedir. Rüyada beyaz tavşan görmek ve onu öldürmekse birlikte olunan kadınla problemler yaşanacağı, ilişkinin iyi gitmeyeceği fakat daha sonra sorunun çözüleceği şeklinde yorumlanmaktadır. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre rüyada öldürülen ya da ölen tavşan kişiye aitse bu kişiye eşi tarafından bir musibet geleceği anlamına gelir. Bazı alimler de rüyasında kendi tavşanı ölen kişinin çocuklarıyla ilgili bir sorun yaşayacağını belirtmektedir. Bazı durumlarda ise rüyasında tavşan öldürdüğünü gören kişinin başkalarına haksızlık yapacağına ve vicdanen kendisiyle sorun yaşayacağına alamet edilir. 

Rüyada Tavşan Avlanması

Rüyada tavşan avladığını görmek ile ilgili bazı alimler olumlu anlamlar da bulunurken bazıları olumsuzluğu da çağrıştırdığı şeklinde yorumlamıştır. Olumlu olarak;

  • Bekarsanız evliliğin yakın olduğu,
  • İş hayatınız durağansa başarılı olup yükseleceğiniz

Şeklinde yorumlanmaktadır. Olumsuz olaraksa;

  • Zorlu ve stresli bir zaman yaşayıp atlatacağınız,
  • Bir hastalıkla uğraşacağınız,
  • Malınızı mülkünüzü satmak durumunda kalacağınız

Şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada beyaz tavşan avlamak ise;

  • Eşinizle iyi bir iş yapacağınıza ve maddi anlamda çok iyi yerlere geleceğinize,
  • İyi haberlerle birlikte bir yerden çok fazla para geleceğine de

Delalet etmektedir.

Rüyada Bir Tavşana Dönüştüğünü Görmek

Beklenmeyen bir olayla karşılaşılacağına işaret eder. Rüyada tavşana dönüştüğünü gören kimse olumsuz bir durumla karşılaşırsa bundan kısa zamanda kurtulacaktır. Kişinin çevresiyle ilişkilerinin iyi olduğu şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Tavşan Yediğini Görmek

Rüyada tavşan eti yediğini görmek farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Bir yorumda rüyasında tavşan eti yiyen kimsenin kötü bir olay yaşayacağı ve bu olaydan kolaylıkla kurtulamayacağı söylenmektedir. Kişinin etrafına yardımda bulunması ya da sadaka vermesi tavsiye edilir. Rüyasında tavşan yiyen kişi etin tadının güzel olduğunu düşünüyorsa bu iyi bir insanla karşılaşıp değerli bir dostluk kurulacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyanızda tavşanı pişirip yiyorsanız bu içsel anlamda sizde bir farklılık olacağını göstermektedir. İnsanlara biraz daha üstten baktığınız ve onları etkilemek için büyük bir efor sarf ettiğiniz şeklinde yorumlanır. Bu durumlarda çevrenizdekilerin görüşlerine önem vermeniz tavsiye edilir.

Rüyada Tavşan Severken Görmek

Rüyada sevdiğiniz tavşan maddi açıdan destek göreceğinize işaret eder. İyi bir haberle birlikte parasal anlamda bereketi gösterir. Rüyada tavşan seven kişi çevresindeki birine yardım eder. Aynı zamanda kişinin hayatının iyiye gideceğine, yapmak istediği işleri yapacağına delalettir. Rüyada beyaz tavşan sevmek birlikte olunan eşin vesilesiyle gelirin artacağına ve sıkıntıların azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada Tavşan Kestiğinin Görülmesi

Rüyada tavşan kesmek ayrılıkla, üzüntülü ve kederli duygularla özdeşleştirilir. Rüyada tavşan kestiğini görmek sevdiğiniz kişiyle aranızın açılacağına veya bozulacağına işaret etmektedir. Rüyada beyaz tavşan görmek ve onu kesmek evliyseniz evliliğinizde ciddi problemler çıkacağına ve ayrılmaya kadar gidebileceğine delalet eder. Evlendiğiniz kişinin uzun yıllar yaşamayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. Fakat kişi kendisi kesmiyorsa ve tavşanın kesildiğini gördüyse bu;

  • Ailenin refahının artacağına,
  • Aile içi ilişkilerin iyiye gideceğine,
  • İyi haberler alınacağına,
  • Sıkıntı ve dertlerin son bulacağına

Delalet etmektedir.

Yorumlar (0)
15
açık
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 34 93
2. Fenerbahçe 34 89
3. Trabzonspor 34 58
4. Başakşehir 34 52
5. Beşiktaş 34 51
6. Kasımpasa 34 49
7. Rizespor 34 49
8. Alanyaspor 34 48
9. Sivasspor 34 48
10. Antalyaspor 33 45
11. A.Demirspor 34 41
12. Kayserispor 34 40
13. Samsunspor 34 39
14. Ankaragücü 34 38
15. Konyaspor 34 36
16. Gaziantep FK 34 34
17. Hatayspor 34 33
18. Karagümrük 33 33
19. Pendikspor 34 30
20. İstanbulspor 34 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 32 72
2. Göztepe 32 66
3. Sakaryaspor 32 57
4. Kocaelispor 32 55
5. Ahlatçı Çorum FK 32 55
6. Bodrumspor 32 53
7. Boluspor 32 50
8. Bandırmaspor 32 47
9. Gençlerbirliği 32 47
10. Erzurumspor 32 44
11. Keçiörengücü 32 39
12. Manisa FK 32 37
13. Ümraniye 32 37
14. Şanlıurfaspor 32 34
15. Tuzlaspor 32 34
16. Adanaspor 32 33
17. Altay 32 15
18. Giresunspor 32 7
Takımlar O P
1. Arsenal 35 80
2. M.City 34 79
3. Liverpool 35 75
4. Aston Villa 35 67
5. Tottenham 33 60
6. M. United 34 54
7. Newcastle 34 53
8. West Ham United 35 49
9. Chelsea 33 48
10. Bournemouth 35 48
11. Wolves 35 46
12. Brighton 34 44
13. Fulham 35 43
14. Crystal Palace 35 40
15. Everton 35 36
16. Brentford 35 35
17. Nottingham Forest 35 26
18. Luton Town 35 25
19. Burnley 35 24
20. Sheffield United 35 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 33 84
2. Girona 33 71
3. Barcelona 32 70
4. Atletico Madrid 33 64
5. Athletic Bilbao 33 58
6. Real Sociedad 33 51
7. Real Betis 33 49
8. Valencia 32 47
9. Villarreal 33 45
10. Getafe 33 43
11. Osasuna 33 39
12. Deportivo Alaves 33 38
13. Sevilla 33 38
14. Las Palmas 33 37
15. Rayo Vallecano 33 34
16. Mallorca 33 32
17. Celta Vigo 33 31
18. Cadiz 33 26
19. Granada 33 21
20. Almeria 33 14
Medyum - Medyumlar - Medyum Geylani