ŞU ANDA SATIN ALINABİLECEK EN İYİ CEP TELEFONLARI (EYLÜL 2020)

Telefon satın almak bir angarya olabilir, ancak işi sizin için yaptık

Teknoloji 29.09.2020, 15:29 29.09.2020, 15:39
1697
ŞU ANDA SATIN ALINABİLECEK EN İYİ CEP TELEFONLARI (EYLÜL 2020)

Haberkolay.net -  HerhangiHerhangi bir anda kullanılabilen çok sayıda harika akıllı telefon seçeneği vardır, bu nedenle, mutlak en iyisini seçmeye çalışıyorsanız, hepsini sıralamak zor olabilir. Buradaki risk küçümsenemez: akıllı telefonunuz hayatınızdaki en önemli cihazdır ve muhtemelen satın aldığınız cihazla iki veya üç olmasa da en az bir yıl yaşarsınız.

Çoğu zaman önemli olan tüm alanlarda öne çıkan bir telefon vardır: performans, değer, kamera ve destek. Ve çoğu zaman, bu genellikle piyasadaki en pahalı telefon. Ancak, en iyi deneyimi yaşamak için en pahalı telefonu satın almanız gerekmiyor.

Bu kılavuz, premium katman olarak da bilinen piyasadaki en iyi telefonlara odaklanmaktadır. Bu seçimlerden daha düşük maliyetli bir şey arıyorsanız, lütfen akıllı telefonlar için bütçe kılavuzumuza göz atın .Bu makale 21 Kasım 2019'da güncellenmiştir.

ÇOĞU İNSAN İÇİN EN İYİ TELEFON: APPLE İPHONE 11

Apple, her biri farklı özelliklere ve fiyatlara sahip üç güncel telefona sahip. Çoğu insanın satın alması gereken, aslında üçü arasında en ucuz olanıdır: iPhone 11.

11, daha pahalı olan 11 Pro ve 11 Pro Max ile aynı genel tasarıma, aynı işlemciye, aynı kablosuz şarja, aynı Face ID sistemine, aynı ön kameraya ve aynı ana ve geniş açılı arka kameralara sahiptir, ancak yüzlerce dolar daha az. Hepsinden öte, Pro modellerinde seçebileceğinizden iki tane daha olan altı farklı renkte geliyor.

11 ile ilgili en tartışmalı şey ekranı. 6,1 inç boyutunda, daha küçük 11 Pro ile daha büyük 11 Pro Max arasında oturur, ancak temel fark, OLED yerine bir LCD olmasıdır. Bu, ekranın etrafındaki kenarlıkların biraz daha büyük olduğu, siyahların derin olmadığı ve renklerin daha pahalı göründüğü kadar canlı olmadığı anlamına gelir. Ancak 11'i 11 Pro veya 11 Pro Max'in yanına koymazsanız, bunları muhtemelen fark etmeyeceksiniz. Asla fark etmeyeceğiniz bir diğer şey ise, 11 ekranın diğerlerinden daha düşük bir çözünürlüğe sahip olmasıdır, çünkü yine de çıplak gözle tek tek pikselleri göremeyeceğiniz kadar keskin. Geçen yıl, 11 ile aynı ekrana ve aynı tavizlere sahip bir iPhone XR kullanıyorum ve bunu günlük kullanımda bir sorun olarak görmedim.

Apple iPhone 11 incelemesi: Çoğu kişinin satın alması gereken telefon

11 ayrıca 11 Pro ve 11 Pro Max'te bulunan telefoto kameradan da vazgeçiyor, ancak bu çoğu insanın kaçırmayacağı bir şey. Bu telefonlardaki telefoto kamera yine de ana kameradan daha düşüktür ve 11 hala standart lense ek olarak daha kullanışlı geniş açılı kameraya sahip olduğundan, çoğu insan telefotoyu kaçırmayacaktır. 11'in kamera sistemi, 11 Pro'nun yanı sıra herhangi bir akıllı telefonda alabileceğiniz en iyi sistemdir.

11, Apple'ın en yeni akıllı telefon işlemcisi A13 Bionic'e sahip olduğundan, son derece hızlı performansa ve akıcı animasyonlara sahiptir. Geniş ekranı aynı anda birçok içeriği görmenizi sağlar ve daha hızlı Face ID sistemi, diğer telefonlardaki yüz kilidi açma sistemlerinden daha iyi ve daha güvenilirdir. Ancak fiyatı ve kamerasının yanı sıra 11'i gerçekten satan şey, mükemmel pil ömrü. Bu düşük çözünürlüklü ekran, 11 gücün tüm gün boyunca kolaylıkla kullanılmasına yardımcı olur. Çoğu insanın yeni bir telefondan istediği iki şey daha iyi pil ömrü ve daha büyük bir ekrandır ve bir iPhone 6/7/8 cihazından yükseltme yapıyorsanız, 11 her iki cephede de sunar.

11'e karşı yapabileceğiniz en büyük vuruş, pastel renk seçeneklerinin yanı sıra çok da heyecan verici bir telefon olmaması. Telefonlar konusunda heyecanlanan ve Apple'ın sunduğu en iyi şeyi isteyen biriyseniz, muhtemelen bir 11 Pro veya 11 Pro Max için midilliyi seçmelisiniz. Ancak güvenilir, hızlı, uzun ömürlü, mükemmel bir kameralı bir telefon isteyen geri kalanımız 11 ile çok mutlu olacak.

Temel iPhone 11 64 GB depolama alanıyla birlikte gelir, ancak bir iPhone ile her zamanki gibi genişletilemez, bu nedenle 128 GB modelini satın almanızı öneririz. Bu, 11'in 11 Pro modeline göre sahip olduğu bir başka avantajdır - bu telefonlarla daha fazla depolama alanı elde etmek istiyorsanız, 11'deki 128 GB yükseltmeden daha pahalı olan 256 GB'lık bir modele atlamanız gerekir.

İNCELEMEMİZ APPLE İPHONE 11

İPHONE 11 AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Mükemmel kamera
  •  Müthiş pil ömrü
  •  Düşük fiyat

İPHONE 11 DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • iOS 13 hatalı
  • Sadece oldukça büyük bir boyut
  • Bu 5W şarj cihazıyla buradan çıkın
  • Bahçe güzel ama duvarlar daha da yükseliyor
  • Apple'dan 699,00 $ karşılığında satın alın

Sonuç olarak, iPhone 11 çoğu insan için kolay bir seçimdir: Üst düzey performans, tasarım ve kamera özellikleri sunarken, piyasadaki diğer seçeneklerden daha az parayla mükemmel pil ömrü sağlar.

SATIN ALINABİLECEK EN İYİ ANDROİD TELEFON: ONEPLUS 7T

Android'den iOS'tan daha çok ilgiliyseniz, şu anda satın alabileceğiniz en iyi telefon OnePlus 7T'dir. 7T, göz alıcı tasarımı müthiş performans, benzersiz, süper pürüzsüz bir ekran ve çok yönlü bir kamera sistemi ile birleştirir. Ve ondan önceki OnePlus telefonları gibi, 7T de tüm bunları rakiplerinden yüzlerce dolar daha ucuza sunuyor.

7T'nin kılıfındaki ası, 90Hz ekranıdır. Uygulamalar veya metinler arasında geçiş yapmayı akıcı hale getiren yüksek yenileme hızına sahip büyük, parlak, piksel yoğun OLED paneldir. Hızlı yenilenen ekranlar, bu yıl oyun odaklı telefonlarda görücüye çıktıktan sonra telefonlarda daha popüler hale geliyor ve 7T, bu tür ekrana sahip en ucuz 2019 modelidir.

OnePlus 7T, 600 dolardan daha düşük bir fiyata 90 Hz ekran getiriyor

7T'nin öne çıkan özellikleri de burada bitmiyor. Bu belki de piyasadaki en hızlı Android telefon, kısmen bu yüksek yenileme ekranı sayesinde, ama aynı zamanda üst düzey bir işlemciye ve çalışacak tonlarca RAM'e sahip olduğu için. OnePlus'ın yazılımı da çok hızlı ve kullanımı kolaydır ve şirket, yazılım güncellemelerini zamanında teslim etme konusunda Google dışındaki en iyi Android üreticilerinden biridir.

7T'nin yetersiz kaldığı yerler şaşırtıcı olmayan alanlardadır: Üç lensli kamera sistemi, kullanılacak farklı perspektifler ve odak uzunlukları sağlar, ancak sonuçta resimleri bir iPhone, Google Pixel veya Samsung'dakiler kadar iyi değildir. Galaxy S10. 7T ayrıca, her ikisi de bu noktada ileri teknoloji telefonlarda standart olan herhangi bir resmi su geçirmezlik derecesi ve kablosuz şarjdan yoksundur.

İNCELEMEMİZ ONEPLUS 7T

ONEPLUS 7T AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • 90Hz ekran kullanmak bir zevktir
  • OnePlus 7 Pro'dan daha küçük ve daha ucuz
  • Mükemmel performans
  • Kullanışlı yazılım geliştirmeleri ile kutudan çıkar çıkmaz Android 10

ONEPLUS 7T DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Kamera daha pahalı telefonlarla tam olarak rekabet edemez
  • Daha küçük bir OnePlus telefon hala oldukça büyük bir telefon
  • Pil ömrü, büyük kapasiteye rağmen yalnızca ortalamadır
  • Kablosuz şarj yok
  • OnePlus'tan 599,00 $ karşılığında satın alın
  • Genel olarak, kameranız veya bir kablosuz şarj cihazı konusunda son derece titiz değilseniz, 7T'nin hızı, yazılımı, ekranı ve fiyatı onu kolay bir kazanan yapar.

TAMAM HARİKA, AMA DEV BİR TELEFON YAPAMAM: SAMSUNG GALAXY S10E

Bazıları için iPhone 11 veya OnePlus 7T ile gerçek anlaşma bozucu olabilecek telefonların boyutları: her ikisi de, özellikle de telefonunuzu bir arada kullanacak kişi sizseniz, ele alınması zor olabilecek büyük telefonlardır. el. Apple'ın ekosistemine bağlı kalmak ve daha küçük bir cihaz almak istiyorsanız bir iPhone 11 Pro alabilirsiniz, ancak bunu yapmak çok daha pahalıya mal olacaktır. Görünüşe göre OnePlus şimdi sadece büyük telefonlar yapıyor ve hiçbir şeyin daha küçük versiyonlarını sunmuyor.

Dolayısıyla, bütçenizi bozmadan daha küçük bir telefon arıyorsanız, Samsung Galaxy S10E'yi öneriyoruz.

Samsung Galaxy S10E incelemesi: kısa, kısa değil

S10E harika bir performansa, güvenilir şekilde iyi bir kamera sistemine ve daha küçük elleriniz olsa bile yönetimi kolay bir boyuta sahiptir. Kablosuz şarj, IP68 su geçirmezlik ve hatta bir kulaklık girişi gibi daha pahalı (ve daha büyük) S10 ve S10 Plus ile aynı özelliklerin çoğuna sahiptir. S10E bu noktada altı aydan fazla bir süredir piyasada, bu da onun için harika bir fiyat bulmanın zor olmadığı anlamına geliyor.

Akıllı telefon pazarı diğer birçok iyi cihazla doludur ve özel isteklerinize veya bütçenize bağlı olarak, orada daha iyi seçenekler olabilir. Bunların hiçbirinin çoğu insan için en iyi telefon olduğunu düşünmüyoruz, ancak sizin için daha iyi bir seçim olabilirler. Bu telefonların çoğu piyasaya sürüldüklerinden beri fiyatları düştü, bu nedenle anlaşmaya bağlı olarak, ana seçimlerimizden bazılarından daha çekici olabilirler. Ancak tetiği çekmeden önce iyi bir anlaşma yaptığınızdan emin olun.

İNCELEMEMİZAPPLE İPHONE 11 PRO MAX

11 PRO MAX AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Mükemmel kamera
  • Müthiş pil ömrü
  • Güzel ekran

11 PRO MAX DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • iOS 13 hatalı
  • Pahalı
  • Kutuda kulaklık girişi veya donanım kilidi yok
  • Bahçe güzel ama duvarlar daha da yükseliyor

İNCELEMEMİZ GOOGLE PİXEL 4 XL

GOOGLE PİXEL 4 XL AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Yüz tanıma kilidi
  • Pürüzsüz ekran
  • Mükemmel fotoğraf makinesi

GOOGLE PİXEL 4 XL DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Pil ömrü yalnızca ortalama
  • Video kalitesi ve özellikleri fotoğraflarla eşleşmiyor
  • Ultra geniş kamera yok

İNCELEMEMİZ GOOGLE PİXEL 4

GOOGLE PİXEL 4 AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Yüz tanıma kilidi
  • Pürüzsüz ekran
  • Mükemmel fotoğraf makinesi

GOOGLE PİXEL 4 DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Hayal kırıklığı yaratan pil ömrü
  • Video kalitesi ve özellikleri fotoğraflarla eşleşmiyor
  • Ultra geniş kamera yok

İNCELEMEMİZ SAMSUNG GALAXY S10

GALAXY S10 AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Mükemmel görüntü
  • Hızlı performans ve iyi pil ömrü
  • Çok yönlü kamera sistemi
  • Bir kulaklık girişi

GALAXY S10 DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Yeni ekran içi parmak izi tarayıcısı, eskilere göre daha yavaş ve daha titizdir
  • Düşük ışıkta kamera performansı Pixel kadar iyi değil
  • Yavaş yazılım güncelleme programı
  • Amazon'dan 893.95 dolara satın alın Best Buy'dan $ 849.99'a satın alın

İNCELEMEMİZ SAMSUNG GALAXY S10 PLUS

SAMSUNG GALAXY S10 PLUS AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Mükemmel görüntü
  • Hızlı performans ve güçlü pil ömrü
  • Çok yönlü kamera sistemi
  • Bir kulaklık girişi

SAMSUNG GALAXY S10 PLUS DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Yeni ekran içi parmak izi tarayıcısı, eskilere göre daha yavaş ve daha titizdir
  • Düşük ışıkta kamera performansı Pixel kadar iyi değil
  • Yavaş yazılım güncelleme programı

İNCELEMEMİZ SAMSUNG GALAXY NOTE 10+

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • El yazısı tanıma OCR 
  • Büyük, güzel ekran
  • Güçlü özelliklere sahip iyi yapılmış

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Samsung yazılımı kafa karışıklığına neden oluyor
  • Pahalı
  • Kulaklık girişi yok
  • Samsung'dan $ 1.099.00'a satın alın Best Buy'dan $ 999.00'a satın alın Walmart'tan $ 1.099.99'a satın alın

İNCELEMEMİZ SAMSUNG GALAXY NOTE 10

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Mükemmel yapı kalitesi
  • Parlak, renkli ekran
  • Pürüzsüz performans
  • Çok yönlü kamera sistemi
  • Yüksek, net hoparlörler
  • S Pen ile alabileceğiniz en küçük telefon

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Benzer telefonlara kıyasla pahalı
  • Kulaklık girişi yok
  • SD kart genişletmesi yok
  • Etkileyici pil ömrü
  • Ekran içi parmak izi okuyucu yavaş ve güvenilmez olabilir

İNCELEMEMİZ ONE PLUS 7T PRO

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Ekran hala harika
  • Pil hala harika
  • Süper hızlı şarj eder

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Daha ucuza daha iyi bir kamera alabilirsiniz
  • Kablosuz şarj veya resmi IP derecelendirmesi yok
  • 90 Hz ekran artık OnePlus'a özel değil

İNCELEMEMİZ ONEP LUS  7

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Büyük bir telefon için iyi ergonomi
  • Tereyağ kadar pürüzsüz performans
  • Güzel ekran
  • Güçlü pil ömrü

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Kablosuz şarj veya su geçirmezlik yok
  • Google'ın Pixel 3A ürünü zorlu rekabetle karşı karşıya
  • Ayna kaplaması bir parmak izi kabusu
  • Kamera çarpması can sıkıcı bir şekilde belirgindir

İNCELEMEMİZ ASUS ZEN FONE 6

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • İnanılmaz pil ömrü
  • Hızlı performans
  • İyi selfie kamerası

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Büyük ve ağır
  • LCD ekran güneş ışığında harika değil
  • Düşük ışıkta zayıf kamera performansı
  • B & H'den 499,99 $ karşılığında satın alın

İNCELEMEMİZ LG G8X THİNQ

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Çoklu görev için harika
  • İyi pil ömrü
  • Kulaklık girişi

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Normal bir telefon kadar dikkat çekici değil
  • Yazılım yarı pişmiş
  • Haptikler kötü

İNCELEMEMİZ LG V40 THİNQ

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Çok yönlü kamera sistemi

  • Hızlı performans
  • Güvenilir güçlü pil ömrü

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

Tamamen cam tasarım kolayca çizilir

  • Kameralar rakipler kadar kaliteli değil
  • LG, yazılım güncellemelerinde hala yavaş

İNCELEMEMİZ MOTOROLA MOTO Z4

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Harika pil ömrü
  • En azından bir Mod olmadan birinci sınıf uyum ve bitiş
  • Kullanışlı özelliklerle temiz yazılım

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Korkunç parmak izi tarayıcısı
  • Sadece tek bir hoparlör
  • Modlar, eski Moto Z telefonlarında olduğu kadar uymuyor

İNCELEMEMİZ XİAOMİ SİYAH KÖPEKBALIĞI 2

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Makul bir fiyata hızlı performans
  • MagicTouch, oyun oynamayı daha keyifli hale getirir

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Güvenlik güncellemelerinde aylar geride kaldı
  • Tasarım çoğu kişiye hitap etmeyecek

İNCELEMEMİZ LG G8 THİNQ

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Tutması rahat
  • Dörtlü DAC mükemmel ses kalitesi sağlar
  • Yüz Tanıma Kilidi hızlı ve kolaydır
  • Geliştirilmiş pil kapasitesi

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Piezoelektrik kulaklık değişimi yeterince yüksek değil
  • Zamanında yazılım güncellemelerini alamayabilir
  • El Kimliği ve Hava Hareketi dikkat çekicidir ve her zaman işe yaramaz

İNCELEMEMİZ ASUS ROG TELEFON 2

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • İnanılmaz derecede güçlü
  • Büyük, muhteşem OLED 120 Hz yenileme hızı ekranı
  • Birden çok USB-C bağlantı noktası

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Devasa, ağır ve çekici değil
  • Kameralar harika değil
  • Varsayılan olarak birkaç aksesuar daha içermelidir

İNCELEMEMİZ SONY XPERİA 1

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Benzersiz ekran boyutu
  • Harika renk üretimi
  • Cinema Pro 4K video çekim uygulaması

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Çok pahalı
  • Kameralar sadece ortalama
  • Ekran çok karanlık

İNCELEMEMİZ SAMSUNG GALAXY FOLD

AVANTAJLARI (ARTILARI) NELELERDİR?

  • Küçük bir tablet kadar güzel çalışıyor
  • Mükemmel performans
  • İyi pil ömrü

DEZAVATAJLARI (EKSİLERİ) NELELERDİR?

  • Düzeltmelerden sonra bile ekran hala kırılgan
  • Kapatıldığında garip form faktörü
  • Pahalı

Yorumlar (0)
15
açık
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 33 90
2. Fenerbahçe 33 86
3. Trabzonspor 33 55
4. Beşiktaş 33 51
5. Başakşehir 33 49
6. Rizespor 33 48
7. Kasımpasa 33 46
8. Antalyaspor 33 45
9. Alanyaspor 33 45
10. Sivasspor 33 45
11. A.Demirspor 33 41
12. Samsunspor 33 39
13. Ankaragücü 33 37
14. Kayserispor 33 37
15. Konyaspor 33 36
16. Gaziantep FK 33 34
17. Hatayspor 33 33
18. Karagümrük 33 33
19. Pendikspor 33 30
20. İstanbulspor 33 16
Takımlar O P
1. Eyüpspor 31 69
2. Göztepe 31 63
3. Ahlatçı Çorum FK 31 55
4. Sakaryaspor 31 54
5. Bodrumspor 31 52
6. Kocaelispor 31 52
7. Bandırmaspor 31 47
8. Boluspor 31 47
9. Gençlerbirliği 31 47
10. Erzurumspor 31 42
11. Ümraniye 31 37
12. Manisa FK 31 36
13. Keçiörengücü 31 36
14. Şanlıurfaspor 31 34
15. Tuzlaspor 31 33
16. Adanaspor 31 32
17. Altay 31 15
18. Giresunspor 31 7
Takımlar O P
1. Arsenal 34 77
2. M.City 33 76
3. Liverpool 34 74
4. Aston Villa 34 66
5. Tottenham 32 60
6. M. United 33 53
7. Newcastle 33 50
8. West Ham United 34 48
9. Chelsea 32 47
10. Bournemouth 34 45
11. Brighton 33 44
12. Wolves 34 43
13. Fulham 34 42
14. Crystal Palace 34 39
15. Brentford 34 35
16. Everton 34 33
17. Nottingham Forest 34 26
18. Luton Town 34 25
19. Burnley 34 23
20. Sheffield United 34 16
Takımlar O P
1. Real Madrid 32 81
2. Barcelona 32 70
3. Girona 32 68
4. Atletico Madrid 32 61
5. Athletic Bilbao 32 58
6. Real Sociedad 32 51
7. Real Betis 32 48
8. Valencia 32 47
9. Villarreal 32 42
10. Getafe 32 40
11. Osasuna 32 39
12. Sevilla 32 37
13. Las Palmas 32 38
14. Deportivo Alaves 32 35
15. Rayo Vallecano 32 34
16. Mallorca 32 31
17. Celta Vigo 32 31
18. Cadiz 32 25
19. Granada 32 18
20. Almeria 32 14
Medyum - Medyumlar - Medyum Geylani