Kolay Haber

Plajda Tekme Tokatlı Kavga

Yaşam

Muğla'nın Marmaris ilçesinde halk plajında sabah saatlerin de 2 si kadın 4 kişi arasında çıkan sözlü tartışma yerini tekme, tokat ve yumruğa bıraktı. O anlar bir bir kameraya yansıdı.

Plajda Yaşanan Tekme Tokatlı Kavga Bu Kadarı da Pes Dedirtti

Olay  bugün sabah saatlerin de Muğlanın Marmaris ilçesi Atatürk caddesindeki halk plajında gerçekleşti. 2 si kadın 4 arkadaştan kadın ve erkek arasında sözlü taciz ve küfürlü tartışma tekme tokat kavgaya dönüştü. Kavganın sebebi olarak guruptaki kadının erkeğe içiceksin adam gibi iç diye bağırmasıyla başladığı öğrenildi. Birbirlerine hakaretler edip küfürler savuran ikiliye arkadaşları müdahale etmeye çalışsalar da başarılı olamadılar. Defol git diye bağıran kadın üzerine gelen erkeğe tekme, tokat ve yumruk atarak saldırdı, neye uğradığını anlamayan erkek ise sinirini çevredeki hasır ve şemsiyelere vurarak çıkardı. 

Olay Yerine Polis Ekipleri Sevk Edildi

Çevredi bulunan vatandaşların polis edkiplerini araması üzerine kavgalarına yolda da devam eden gençler polis ekiplerini görünce hiç bir şey yokmuş gibi çöplerini de sahilde bırakarak yollarına devam ettiler. Aldığı darbeler üzerine adamın yüzünde şişkinlikler oluşurken kadının ise sadece saçlarının dağıldığı gözlerden kaçmadı.O anlar kameralardan kaçmadı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.