Kolay Haber

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Eylül Gamze Çetinkal Kimdir ve Puanları? Menüsü ve yemekleri ne?

Televizyon

Haberkolay.net - Zuhal Topal’la Sofrada 8 Eylül Büşra Firdevs Kimdir ve Puanları? Menüsü ve yemekleri ne? Zuhal Topal'la Sofrada kaynana Zeliha Çetinkal kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? 8 Eylül Salı 2020 Bugün 427. bölüm yayında olacak. Zuhal Topal’la Sofrada’nın 7-11 Eylül haftasındaki ikinci gün son hızıyla devam ediyor.

FOX TV’nin lezzet yarışması Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni haftası bugün başladı. Beş gelin ve kayın valide girecekleri amansız mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Yarışacak takımlardan biri Gamze Çetinkal Özenli ve kaynanası Zeliha Çetinkal oluşmaktadır.

Gamze Çetinkal yıllık gelini olan Gamze Çetinkal aslen nereli? Kaç yıllık evli? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. İşte detaylar…

Gamze Çetinkal kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İkinci gün yarışacak olan Gamze Çetinal'ın kaç puan aldığı merakla araştırılıyor. Yeni haftanın ikinci bölümü olmasıyla birlikte heyecan başladı. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Ancak elenmemesi için en az 27 puan alması gerekmektedir. Elbette bu durum bugünlük için geçerli. Yarından sonraki yarışmacılar daha fazla puan toplarsa elenme ihtimalı bulunmaktadır.

Gamze Çetinkal hangi yemekleri yaptı ve menüsü nedir? Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda bu hafta mutfağa girecek ikinci isim Gamze Çetinkal yemeklerine güveniyor ve kazanmak istiyor. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayın validelerden tam not almak amacında olan Gamze Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

Ayşe Aslandoğdu kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Pazartesi günü yarışan Ayşe Aslandoğdu’nun puanları: Nadide Hanım: 5 Neslihan Hanım:6 Zarife Hanım:4 Nurcan Hanım:5 Zühal Topal:7 Toplam : 27

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.