Kolay Haber

Yaprak Dökümü Yeniden Başlıyor! Kadro ve Gün Belli Oldu, Ne Zaman Yayınlanacak?

Televizyon

Yaprak Dökümü Dizisi bir dönemin en popüler dizileri arasında yerini almıştır. Yaprak Dökümünün yeniden başlayıp başlamayacağı sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor.

Yaprak Dökümü Dizisinin 6. Sezonu Mu  Geliyor?

2005-2010 yılları arasında yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Yaprak Dökümü dizisinin yeniden ekrana döneceği bazı haber sitelerinde ve sosyal medya platformlarında konuşulmaya devam ediliyor. Reşat Nuri Gültekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Yaprak Dökümü o dönemki oyuncu kadrosuna kariyerlerinde ciddi kazanımlar elde ettirmiş ve uzun dönem ekranların en çok konuşulan dizisi olmuştu. Dizi yayınlandığı dönemde yaptığı final ile de uzun süre gündemde kalmıştı. Yayınlandığı dönemin en çarpıcı yapımlarından olan Yaprak Dökümü dizisinin yeniden yayınlanacak olması seyircinin şimdiden birçok konuda soru sormasına sebep oldu. 2005 yılında yayınlanan ve geniş bir kitle tarafından merakla takip edilen yapımın ekranlara dönmesi ile ilgili tartışmalara hergün yeni bir soru ekleniyor. Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım'dan ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Dizinin 6. sezonu ile ekrana döneceği söylemleri de izleyicilerin yoğun ilgisini yarattı. Dizinin hangi kanalda, saat kaçta ve hangi gün yayınlanacağı gibi sorular sorulmaya başlandı. Dizinin eski kanalında yayınlanacağına dair de söylentiler var. Ancak dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım bu konular ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Yaprak Dökümü Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yaprak Dökümü dizisinin 6. sezonu ile ekrana gelmesi durumunda oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin yeni yayınlanacak sezonunda birkaç karakterin ölümü ve ekrana gelmeyişi bir boşluk oluştursa da seyircinin yapımı büyük bir ilgi ile karşılaması bekleniyor. Yaprak Dökümü dizisinin 2005 yılındaki kadrosunda bugün kariyerinin iyi noktalarında bulunan birçok ünlü isim yer alıyor. Yaprak Dökümü dizisinin eski oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Fahriye Evcen, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Bennu Yıldırımlar, Güven Hokna, Neslihan Atagül, Kıvanç Kasabalı, Başak Sayan ve Caner Cankurtaran gibi birçok ünlü isim yer aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.