Kolay Haber

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Heyecan Yükselmeye Devam Ediyor

Televizyon

TRT1 ekranlarında ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 3. bölümü geçtiğimiz pazartesi yayınlandı. Dizinin yayınlanan her bölümü ile heyecan giderek yükseliyor. Ekrana geldiği günden beri ciddi reytingelere ulaşan dizinin başarısı giderek artıyor. 3. bölümü ile büyük ilgi toplayan dizinin beklenen 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 3. bölümü seyircide merak uyandırdı.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisine Olan İlgi Artıyor

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ekrana geldiği günden beri merakla izleniyor. Seyirciden tam puan alan dizinin hikayesi dikkat çekiyor. Gizli kalmış sırlar, savaşlar, mücadeleler ve taht kavgalarının anlatıldığı Uyanış Büyük Selçuklu'nun yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Dizinin beklenen yeni bölümü 19 ekimde TRT1 ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan 3. bölümünde Melikşah'ın oğlunu bulmaya kararlı olması ortalığı karıştırdı. Yıllardır evlat hasreti çeken Melikşah, oğlunu bulmak için kolları sıvıyor. Ancak oğlunu bulursa devletin akıbetinin kötüue gideceği yönündeki uyarı Melikşah'ı düşündürüyor. Diğer yandan Melikşah'ın tanımadığı oğlu ve fedaisi olan Sencer devlete düzenlenen saldırıda kimlerin parmağı olduğunu buluyor. Sencer'in suçluları bulması ve Melikşah'ın evlat hasreti ile heyecanı zirveye taşıyan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 4. bölümü merakla beklenmeye başlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Kimler Rol Alıyor?

Yönetmen koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncu kadrosu ile de seyirciyi ekrana kilitliyor. Dizinin kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Gürkan Uygun, İlker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Ali Gözüşirin, Cemal Toktaş ve Osman Sonant gibi isimler yer alıyor.

Dönem dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu'nun senaristliğini Serdar Özonalan yapıyor. Tarihten bir dönemi anlatan dizinin geniş prodüksiyonu, güçlü oyuncu kadrosu ve heyecanlı sahneleri dikkat çekiyor. Merakla beklenen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü 19 ekim pazartesi günü saat 20.00'da yayınlanacak. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.