Kolay Haber

The Old Guard Fragman izle! konusu ve oyuncuları | Netflix │Charlize Theron

Televizyon

Charlize Theron'lu The Old Guard filminden yeni fragman! Konusu nedir? The Old Guard (Ölümsüzlük) fragmanı Netflix’te yayınlandı!

2020 yılında Netflix için çekilen Charlize Theron'un başrolünde yer aldığı Netflix orijinal filmi The Old Guard'ın resmi fragmanı yayınlandı. Ölümsüzlük Filmi, 10 Temmuz 2020 Cuma günü izleyicilerle buluşacak. 
Yönetmenliğini Gina Prince-Bythewood'un bu çizgi roman uyarlaması aksiyon-geriliminde Charlize Theron ve KiKi Layne başrolde...

The Old Guard Filmini Konusu:

Birbirine sıkı sıkıya bağlı ve gizemli bir şekilde ölümsüzlük gücüne sahip bir grup paralı asker, Andy (Charlize Theron) adlı bir savaşçı önderliğinde yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi vermektedir. Ancak bu gizli ekip acil bir görev için çağrıldığında olağan dışı yetenekleri bir anda ifşa olur. Grup, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) adlı asker, her yolu kullanarak grubun bu tehdidi ortadan kaldırmasına yardım etmek zorundadır. Greg Rucka imzalı beğenilen çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, IŞIKLARIN ARDINDA) tarafından yönetilen THE OLD GUARD, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur, sağlam, aksiyon dolu bir öykü.

The Old Guard Filminin Oyuncuları:

  • Charlize Theron,
  • KiKi Layne,
  • Marwan Kenzari

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.