Kolay Haber

Tenet filmi 2020 Tenet filmi konusu ne? Tenet filmi oyuncuları kim? Tenet filmi ne zaman gösterime girecek?

Televizyon

Tenet filmi 2020 Tenet filmi konusu ne? Tenet filmi oyuncuları kim? Tenet filmi ne zaman gösterime girecek? Merak edilen soruların cevapları. Yapımcısı kim? "Memento", “Dark Knight”, “Interstellar” ve "Dunkirk" gibi filmlerin yönetmeni olan ve modern sinemanın en iyi yönetmenleri arasında gösterilen Nolan, "Tenet"i de yazıp yönetti ve başlıca rolleri Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson ve Kenneth Branagh'a teslim etti. Tenet, 31 Temmuz'da sinemalarda.

Tek kelime ile ''Tenet'' ile donanmış ve tüm dünyanın hayatta kalması için savaşan, Kahramanı, gerçek zamanın ötesinde bir şeyde ortaya çıkacak bir görevde uluslararası casusluk dünyasından geçer.

Sinema dünyasının en etkili yapımcılarından olan Nolan, Tenet'in küresel sağlık krizini engellemeye yardımcı olmak için mart ayının ortasından bu yana kapalı olan salonlara zamanında geri dönmesini umut etmekteydi. Bazı eyaletler sinema salonlarını yeniden açmaya başlamış olsa da, AMC, Regal ve Cinemark gibi büyük sinema şirketlerinin ne yapacağı hakkında bilgi yok. Ayrıca salonlar yeniden açılsa bile izleyicilerin filmlere ne kadar istekli olacakları da belli değil. “Tenet”, sadece iki hafta ertelenmiş olmasına rağmen, Warner Bros. temmuz ayı sonuna kadar daha fazla salonun açılacağını tahmin ediyor. Diğer büyük Hollywood stüdyoları da filmlerini yayınlamak için planlarını erteledi veya değiştirdi ama Warner Bros. uzun zaman “Tenet” in yayınlanma tarihini değiştirmediler ve bu yaz yayınlanması için ısrarlıydılar.

TENET NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK

Nolan'ın ilgiyle beklenen gerilim- casusluk türünde olan filmi  ''Tenet''  Diğer sinema zincirlerinin yanı sıra tarihini değiştirmemekte kararlıydı ve bu tarih 17 Temmuz olarak açıklanmıştı. Fakat ufak bir gecikme ile bu tarih 31 Temmuz olarak belirlendi. Bunun yerine 17 Temmuzda 10. yılı sebebiyle şirket ''Inception'' u göstermeyi planlıyor.

Pandemi dönemi sürecinde gösterime girmesi planlanan büyük bir film olan Tenet, izleyiciden büyük ilgi görmeyi umut ediyor.

TENET FRAGMAN

TENET OYUNCULARI

  • John David Washington

28 Temmuz 1984 Amerika'da doğmuştur. Yapımcı ve oyuncu.  BlacKkKlansman (2018), The Book of Eli (2010) and Tenet (2020) filmleri ile tanınmıştır.

  • Robert Pattinson

13 Mayıs 1986 İngiltere doğumludur. İlk film rolü Vanity Fair'de (2004) küçük bir rol oynadı, ancak final filminden kesildi. Oyuncular yönetmen ona söylemediği için çok suçlu hissetti, Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005) için seçmelere girdi. Şanslıydı ve 19 yaşında onu daha geniş bir kitleye götüren Cedric Diggory rolünü kazanmayı başardı ve daha küçük İngiliz TV yapımlarında rol almaya devam etti. Hollywood ona sadece hafif bir ilgi gösterdi ve hala oyunculuk yapmak isteyip istemediğini tartışıyordu. Birçok ünlü filmlerde rol almıştır fakat en ünlüsü Twilight (Alacaranlık) serisi olmuştur.

  • Elizabeth Debicki

24 Ağustos 1990 Paris doğumludur. Melbourne'ün doğusundaki Huntingtower School'da bir öğrenci olan Debicki, Drama ve İngilizce'de iki mükemmel çalışma puanı aldı. 2010 yılında Melbourne Üniversitesi Victoria Sanat Koleji'nde drama yaptı. Ağustos 2009'da, ikinci öğretim yıllarında seçkin oyunculuk öğrencileri için Richard Pratt Bursary'nin sahibi oldu.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.