Kolay Haber

Survivor yeni haftalık görev maske görev ödül oyununu kim ve hangi kazandı? acunn.com maske yarışması oy ver!

Televizyon

Haberkolay.net - Survivor yeni haftalık görev maske görev ödül oyununu kim ve hangi kazandı? acunn.com maske yarışması oy ver! Her hafta olduğu gibi bu haftada Survivor’da maske görev oyunu oynanırken geçtiğimiz hafta görevi kazanan mavi takım olmuştur. Bu hafta ise kazanan takım Salı akşamı belli olurken sürpriz ödül kazanacaklar. Nisa'nın bu oyunda olmaması tüm dengeleri değiştirecek. Kazanan takımın kim olduğu merakla bekleniyor. Maske görev oyununun ödülü nedir? İşte detaylar...

BU HAFTA MASKE GÖREVİNİ KİM HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bildiğimiz üzere hangi maskenin hangi takıma ait olduğu bilinmezken bu hafta en güzel maskeyi yapan sürpriz ödülünü sahibi olacak. Nisa elenmeden önce büyük emek vererek hazırladığı maskeyi yaptığı sırada Yasin’in kendisinden kopya çektiğini açıklamıştı.

MASKE GÖREV ÖDÜLÜ NE?

Meyveli tart.

Hangi takım kazanabilir?

İlk fotoğraftakinin mavi takım tarafından yapıldığını düşünüyoruz. Yani Cemal Can, Barış, Berkan ve Nisa’nın olduğu takım ilk maskeyi yaptığını tahmin ediyoruz.

Geçen Hafta Görev oyununu kim kazandı?

Şapka görev oyununu kazanan takım ÜNLÜLER oldu. Ödül olarak ise dondurma kazanan Ünlüler'de Berkan ile Barış'ın şapka yarışması sırasında Gönüllüler'de olması sonrası ödülden faydalanıp faydalanmayacağını Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı, iki yarışmacının da yeni takımlarının kazandığı ödülden faydalanacağını ve kazanan takımdan sayılmasına karar verdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.