Kolay Haber

Survivor Evrim Keklik kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Burcu nedir? Boyu kaçtır ve doğum tarihi ne zaman?

Televizyon

Haberkolay.net - Survivor Evrim Keklik kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Burcu nedir? Evli mi? Boyu kaçtır ve doğum tarihi ne zaman? Son 8 yarışmacı arasına kalan Evrim'in hayatı ve hakkındaki bilgiler araştırılmaktadır. Bu yüzden sizler için bir araştırma yaptık ve hazırladık. Evrim Keklik mesleği nedir ve ne iş yapmaktadır? Memleketi neresidir? Evrim Survivor 2020'ye damga vuran isimlerden bir tanesi oldu. Çeyrek finale kalarak adını güçlü yarışmacılar arasına yazmayı başarmıştı.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivıor 2020'nin hırslı ve azimli yapısıyla tanınan ismi Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik kendisini şu şekilde anlattı: Fenerbahçe Spor Kulübü sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.

SURVİVOR EVRİM’İN BURCU NEDİR?

Survivor 2020’de yarışan Evrim Keklik’in burcu bilinmiyor. Survivor’a başladığında 74 kilo olan Evrim Keklik’in 63 kiloya kadar düştüğü biliniyor.

SURVİVOR EVRİM ASLEN NERELİ?

Survivor Evrim aslen İstanbullu. Üniversite yıllarında 4 yıl yüzme sporu ile ilgilenen ve 3. Kademe yüzme antrenörü olarak mezun olan Evrim Keklik’in üniversite eğitimi 7 yıl sürdü.

SURVİVOR EVRİM’İN KAÇ YAŞINDADIR?

Survivor yarışmacısı Evrim’in yaşı 29’dur. Sualtı hokeyi de yapan Evrim Keklik, son 1 yıldır bu sporla ilgileniyordu.

SURVİVOR EVRİM’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor Evrim’in boyu 167 cm’dir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.