Kolay Haber

Survivor Cemal Can Canseven neden ağladı? 18 Haziran 2020 Ayrılmak mı istiyor? Cemal canseven diskalifiye mi oldu?

Televizyon

//haberkolay.net - Survivor Cemal Can Canseven neden ağladı? 18 Haziran 2020 Ayrılmak mı istiyor? Cemal can canseven diskalifiye mi oldu? Survivor 18 Haziran Perşembe fragmanına göre neden ağladı? 

Çoğu izleyici tarafından sempati duyulan Cemal Canseven bugün Survivor'da ağladı. Peki neden ağladı, herkes tarafından merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Survivor yarışması adaylar için zorlu bir yarışma ve özellikle sona kalan yarışmacılar için daha da zor hale geliyor. Cemal Canseven'in yarışmanın zor şartlarından veya yarışma şartlarına ayak uyduramadığından ağladığı düşünülüyor. Diğer bir ihtimal ise kötü bir haber almış olabileceği düşünülüyor. 

Cemal Canseven Kimdir?

Çoğu kişi tarafından sempati duyulan ,Annesi Rize'li, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can 24 yaşında, İzmir doğumlu. Ayrıca kendisinden 9 yaş büyük, küçük annem diye belirttiği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleştir ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başlamıştır..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.