Kolay Haber

Survivor Behçet Hıdıroğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor Masterchef Murat Öztütüncü Kimdir?

Televizyon

Survivor Behçet Hıdıroğlu kimdir, nerelidir? Survivor Masterchef Murat Öztütüncü Kimdir? Survivor Masterchef jürileri kimdir? Behçer Hıdıroğlu kaç yaşında ve nerelidir? Murat Öztütüncü evli mi, bekar mı? DigiTurk bünyesinde bulunan Lig TV’de uzun yıllar kameramanlık yapan Şansal Büyüka ekibinin deneyimli kameramanlarından bir ad Lig TV'yle yollarını ayırdı. Kameraman Behçet Hıdıroğlu, Lig TV’den ayrılarak TV8’e transfer oldu. İşte detaylar haberimizde...

Behçet Hıdıroğlu Kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

TV8'e transfer haberini sosyal medya'dan duyuran deneyimli kameraman 1996 yılında Show TV’de çalışmış, 2004 yılında ise Lig TV’de kariyerine devam etmekteydi.


Sosyal medya hesaplarından haberi paylaşan Behçet Hıdıroğlu: “…Bundan sonra yoluma Tv8’de devam edeceğim. Geçen bunca zamanda üzerimde emeği bulunan başta Şansal Büyüka olmak üzere ve bu süreçte bana desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” Tv'e geçeceği açıklamasında bulundu.

Murat Öztütüncü Kimdir?

Murat Öztütüncü yapımcıdır, Survivor All Star (2015), Survivor 2016 (2016) and Survivor 2017 Türkiye (2017) yarışmaları ile tanınır. Acun'un ekibinde yer almaktadır.

Yorumlar (1)

Sevinç arslan 1 Yıl Önce

Sayın behçet hıdır oglu benim oğlum şoförlük işi için aradım sizin yengeniz benim halamın kızı bir iş verirseniz memnun olurum saygılar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.