Kolay Haber

Survivor 2020 Nisa ile Sercan arasındaki 13 Nisan'da geçen ses kaydı videosu izle!

Televizyon

Haberkolay.net - Survivor 2020 Nisa ile Sercan arasındaki 13 Nisan'da geçen ses kaydı videosu izle! Sercan ve Nisa'ya bir not gidiyor. Bu kayıt herşeyi ve olayları açığa çıkaracak. Sercan ve Nisa ne konuştu? Sercan, Nisa ses kaydında neler var? Aralarındaki konuşma 29 Haziran 2020 günü konseyde açığa çıkacak. Survivor 2020’nin en çok konuşulan olaylarından birisi olan Sercan ile Nisa konusu halen kapanmamaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan gerilim sonrasında iki taraftan da açıklamalar gelmişti. Biraz önce bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi tanıtımında Acun Ilıcalı, kayıtların incelendiğini ve eski günlere ait ses kaydına denk geldiğini belirtti. İşte detaylar...

Nisa ile Sercan arasındaki ses kaydı ne?

Sercan ile Nisa arasındaki ses kaydında neler var merak ediliyor. Kim haklı veya neler söylendiğine dair detayları ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Sercan'ın konseylerden birinde Nisa'yı eleme adayı olarak göstermesi üzerine aynı konu yeniden açılmıştı. Nisa, Sercan tarafından isminin söylenmesini "intikam" olarak değerlendirmişti.

Bunun üzerine Sercan, bazı şeylerin tek taraflı yaşanmadığını, Nisa'nın kendisine bir not yazdığını söylemişti.

Nisa ise yazdığı notun Sercan tarafından yanlış anlaşıldığını, hatta Sercan'ın kendisine bir aşk mektubu yazdığını ifade etmişti. 

Sercan ile Nisa arasında geçenler henüz aydınlatılamadı.

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar şaşırttı. Ilıcalı, Sercan ve Nisa arasında yaşananlara ilişkin kayıtların yeniden incelenmesini talep ettiğini ve o döneme ait bir ses kaydına eriştiklerini ifade etti.

Ünlü televizyoncu, söz konusu ses kaydının birçok noktayı da aydınlığa kavuşturduğunu ekledi. 

Ses kaydı, Survivor izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.