Kolay Haber

Survivor 2020 haftanın görev oyunu hindistan cevizi ödül oyununu acunn.com kim ve hangi takım kazandı? 14 Haziran

Televizyon

Haberkolay.net - Survivor 2020 haftanın görev oyunu hindistan cevizi ödül oyununu acunn.com kim ve hangi takım kazandı? Survivor hindistan cevizi kavgası 14 Haziran Ekranların sevilerek izlenen yarışma programı Survivor 2020’de her hafta olduğu gibi bu haftada görev oyunu ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından verildi. Takımlar hindistan cevizi ile yaratıcı bir şey yapmak zorunda olacak. Görevi kimin kazandığını ilerleyen günlerde öğreneceğiz. Acun Ilıcalı, yarışmacı seçimlerinin yapıldığı konseyde bu haftanın görev oyununu ve kazanılacak ödülü açıkladı. Peki Survivor’da yeni haftanın görev oyununda ne yapılacak ve kazanılacak ödül ne? Kim Kazandı? İşte detaylar...

SURVİVOR HİNDİSTAN CEVİZİ GÖREV OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kırmızı takım mı yoksa Mavi takım mı kazanacak ilerleyen günlerde belli olacak. Bildiğimiz üzere geçtiğimiz hafta oynanan şapka görev oyununu kazanan takım ünlüler olmuştu. Bu hafta kazanan takım muzlu pudingin sahibi olacak. Kokonat ile yapılacak olan simgenin neler olacağı ise merak ile bekleniyor.

Survivor Haftanın Yeni Görevi ve Ödülü ne?

Bu hafta Survivor’da takım kaptanlarının öncülüğünde yarışmacıların yeni görevi Hindistan cevizi ile yaratıcı bir şey yapmak. Daha önce Survivor Ünlüler Gönüllüler formatında haftanın görevi ödülünü 6 kez gönüllüler sadece geçtiğimiz hafta ünlüler takımı kazandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.