Kolay Haber

Survivor 2020 annenize sorduk ödül oyunununda arabayı Elif kazandı, 25 Haziran Ödül oyunundaki araba hangi marka modeli nedir?

Televizyon

Haberkolay.net - Survivor 2020 annenize sorduk ödül oyununu arabayı kim kazandı? 25 Haziran Ödül oyunundaki araba hangi marka modeli nedir? Survivor'daki arabayı kazanan kim oldu? Siyah jipi kazanan kişi kim oldu? Kim kaç sayı aldı ve anneler neler sordu? Cemal Can ve Barış kaç soru bildi? Kim kaç soruyu doğru cevapladı gibi soruların cevabını öğreneceksiniz. Survivor’da uzun süredir beklenilen araba ödülü bu akşam 25 Haziran yeni bölümde verilirken çok farklı bir yarışma programı yayında olacak. Özellikle Yasin uzun zamandır bu ödül için bekliyordu ve kazanmayı çok istiyordu. Kazanan kişi ise Survivor 2020 bittikten sonra müthiş bir arabanın sahibi olmuş olacak. İşte detaylar…

Bilindiği gibi her hafta Perşembe akşamı oynanan anlat bakalım isimli yarışma yerine bu hafta bireysel bir oyun olan “Annenize Sorduk” ödül oyunu olmuş olacak. Kazanan ise büyük bir ödülün yani 4×4 arabayı kazanmış olacak. Kazanılan arabanın marka ve modelini akşam sizlerle paylaşacağız. Detaylar yakında gelecek.

Annenize Sorduk yarışması nasıl bir oyun?

Yarışmacıların annelerine yarışmacılar hakkında sorular önceden soruldu ve yarışmacılardan bu sorulara annelerinin nasıl ve ne diye bir cevap verdikleri sorulmaktadır. Yarışmacılar ise annelerinin verdikleri cevapları doğru tahmin edelerse bir puan kazanacaklar.

25 HAZİRAN SURVİVOR 2020 ANNENİZE SORDUK ARABA ÖDÜL OYUNUNU KİM HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

Yarışmacıların Annenize Sorduk ödül oyunu yarışmasında son iki yarışmacı kalana kadar devam etti ve Berkan'la Elif finale kaldı. Finalde Elif Berkan'ı geçerek araba ödülünü kazanan kişi Elif oldu..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.