Kolay Haber

Survivor 2020 2 Temmuz ödül oyununu kim ve hangi takım kazandı? Ödül ne? Yeni kaptanlar ve takımlar nasıl oldu?

Televizyon

Haberkolay.net - Survivor 2020 2 Temmuz ödül oyununu kim ve hangi takım kazandı? Ödül ne? Yeni kaptanlar ve takımlar nasıl oldu? Yasin ve Sercan bu oyunda tekrardan performansını büyük ölçüde göstermeye devam ediyor. Bu oyunu mavi takım kazanacak gibi görünmekte. İki takımda bu ödülü almak için kıyasıya mücadelesine devam ediyor. İki takım içinde bu ödül oyunu farklı oluyor çünkü yeni takımlar ile yapılıyor. İşte detaylar…

Yeni takımlar ile yapılan mücadele sonucunda kazanan takım için bir sonraki maçlara daha fazla moral sağlamış olacak. Tüm yarışmacılar aralarında motive bir şekilde yarışlarına devam ediyor. Parkurun sonunda atılan atışlarda yarışmacılarda stres oluşuyor.

2 TEMMUZ SURVİVOR TAKIM KAPTANLARI KİM OLDU?

2 Temmuz Perşembe günü oynanan takım kaptanlığı oyununda en iyi performansı gösteren iki yarışmacı yeni takım kaptanları oldu. Zorlu parkuru 1 dakika 21 saniyede tamamlayan Cemal Can tekrardan kaptan oldu. Ayrıca ilk takım arkadaşını seçme ve renk seçme hakkını elde etti. Ardından en iyi performansı 1 dakika 26 saniye ile yapan Berkan ikinci kaptan oldu. Böylelikle yeni kaptanlar belirlenmiş oldu.

MAVİ TAKIM

  • Cemal Can
  • Yasin
  • Sercan

KIRMIZI TAKIM

  • Berkan
  • Barış
  • Elif

2 TEMMUZ SURVİVOR 2020 ÖDÜL OYUNUNU KİM VE HANGİ TAKIM KAZANDI?

Son durumda 10-4 Mavi takım kazandı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.