Kolay Haber

Survivor 2020 19 Haziran malikane ödül oyununu hangi takım kazandı? acunn.com malikane ödül oyununu hangi takım kazandı?

Televizyon

Survivor 19 Haziran ödül oyununu kim kazandı? TV8’in fenomen yarışmasında 112. bölüm yayınlandı. Kırmızı takım mavi takım büyük ödül oyununda kıyasıya yarıştı. Peki Survivor 112. bölüm 19 Haziran ödül oyununu kim kazandı, ödül ne? sms sıralaması... adaya kim veda etti, elenen isim ödülden yararlanacak mı, konseyi tekrar izle, ödül oyunu tekrar izle... İşte detaylar...

Her geçen gün sona yaklaşılan Survivor'da gün geçtikçe ödüllerde artıyor. Peki bugünki ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Oyuna kırmızı takım hızlı başladı.  Atışlarda iyi olan kırmızı takım fark açmayı başarsa da mavi takım oyuncuları, oyundan kopmamak için ellerinden geleni yaptılar. 4-0 geriye düşen mavi takım 4-4 skora kadar oyunu getirdi. Evrim'in atışlarda iyi olmaması kırmızı takımı geriye düşürdü.

Oyunun son bölümüne gelirken mavi takım 3/3 yaparak 8-7 öne geçti. Geriden gelip öne geçen mavi takımda oyuncular oyunun son bölümüne gelindiğinde daha fazla çabalamaya başladılar. Sercan, parkura eşitlik için çıkarken Yasin, kaptanlığını yaptığı takım adına 1 sayı daha alarak çıktı. İki oyuncu da parkur sonuna kadar hırslı bir şekilde mücadele ettiler. Atışlara gelindiği zaman ise atışlarda iyi olan Sercan, üst üstte dubaları devirerek durumu 8-8'e getirmiş oldu.

Durum 8-8 olunca her iki takım da oyuna son 2 oyuncusunu çıkardı. Mavi takımda oyuna çıkan isim Yasin, Barış çıktı. Kırmızı takımda ise Sercan ile Berkan çıktı. 

Barış'ın son bölümde oyunu 9-9'a getirmesi sonrası iki takım arasında bayrak oyununa gitti. Barış, atışlarda en iyi olan Sercan'a karşı fırsat vermeden oyunu kazandı. Şimdi ise iki takım arasında bayrak kapma oyunu oynanacak. Kazan takım ise bayrak oyunundan sonra belli olmuş oldu. Büyük ödülün sahibi 10-9 olarak ödül oyununu kazanan kırmızı takım oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.