Kolay Haber

Survivor 18 Haziran büyük sms sıralaması sonuçları ne oldu? Kırmızı ve mavi takım acunn.com oy sıralaması kim birinci oldu?

Televizyon

Hbaerkolay.net - Survivor 18 Haziran Perşembe büyük sms sıralaması sonuçları ne oldu? Kırmızı ve mavi takım acunn.com oy sıralaması kim birinci oldu? Tüm yarışmacılar bir gün süreyle yarı finale kadar sms oylamasına çıktı. 19 Haziran Cuma sms açıklandı mı? SMS sıralaması video izlemek için detaylar! SMS'te kim birinci oldu, kim sonuncu oldu ve finale kim gitti? Diğer adayları sms birincileri belirleyecek. 18 Haziran Perşembe mavi kırmızı takım sms sıralaması video izleyerek ulaşabilirsiniz. Survivor’dan kim elendi? gibi soruların cevabını bu hafta öğrenmiş olacağız. En fazla ve en az sms oyunu alan yarışmacılar belli olmuş olacak. İşte detaylar...

Survivor'da önce takım kaptanlığı oynandı ve yeni kaptanlar belli oldu. Yeni takımlarda böylece belli olmaya başladı. İşte Survivor'da yeni kaptanlar ve takımlar nasıl olduğunun cevabı detaylarımızda.

Yasin'in seçtiği takım; Cemal Can, BarışNisa
Elif'in seçtiği takım; SercanBerkanEvrim

Elif, kaptanlığı aldıktan sonra kırmızı rengi seçti. Yasin'in yeni takımıda mavi takım olarak devam edecek. Elemeye kadar bu takımlar olarak devam edecek. 

Survivor Bu hafta Kim elendi?

Bilindiği gibi yeni takımların seçildiği geçtiğimiz haftadan sonra artık bireysel oyunların oynanacağı oyunlara geçilmiş olacak. Artık takımlar olmayacak ve her yarışmacı bireysel olarak yarışmaya devam edecek. 16 Haziran itibari ile önce iletişim ödül oyunu daha sonra ise ada konseyi yaşanacaktır. İki dokunulmazlık oyunu kaybeden mavi takım bu akşam bir yarışmacı kaybederken bu ismin kim olduğu çok kısa zamanda açıklanmış olacak.

Bililindiği gibi bu hafta herhangi bir aday seçilmedi. Sebebi ise iki dokunulmazlığı mavi takım kaybettiği için toplamda 6 aday çıkması gerekirken sayıdan dolayı 4 yarışmacı olduğu için bu hafta takımların aday yazmasına gerek kalmadı. SMS sıralaması sonuçlarına göre mavi takımdan bir isim çeyrek final hayallerine ve adaya veda etmiş olacak.

Survivor Büyük sms sonuçları ne oldu kim birinci oldu?

Oynanan bireysel dokunulmazlık sonuçlarına göre konseyde hafta hafta açıklanacak ve elenen isim belli olacak.

16 Haziran Survıvor’da Elenen İsim Açıklandı!

Ardahan noter oneyli sms sıralamasına göre elendi. Bu akşam Survivor'da elenen isim Ardahan oldu. Ardahan Uzkanbaş Survivor'da elendi ve adaya veda etti...

Survivor Mavi takım SMS sıralaması birincisi belli oldu

Survivor 2020’de Mavi takım SMS sıralamasında birinci olan isim Yasin oldu. 

1-Yasin

2-Sercan

3- Evrim

4-Ardahan (Elendi)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.