Kolay Haber

Survivor 16 Haziran iletişim ödül oyununu hangi takımın kazandığı kimin elendiği belli oldu Survivor 2020 mavi mi kırmızı takım mı kazandı?

Televizyon

Survivor 2020 tüm heyecanı ile devam ediyor. Eleme heyecanı öncesinde yarışmacılar ödül oyunu ile hırslanıyor. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? 16 Haziran eleme adayları kim oldu?

Haberkolay.net - Survivor 16 Haziran iletişim ödül oyununu hangi takım kazandı kim elendi? Survivor 2020 mavi mi kırmızı takım mı kazandı? Sorusu Survivor yeni bölümünü kaçıranlar merak ediyor. Survivor'da haftanın eleme adayları ise belli olmuştu. Peki, 15 Haziran Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor detaylar...

Survivor'da Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu.

Kırmızı ve mavi takım ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. İki takım arasındaki  kıyasıya mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 6'lık skorla kırmızı takım oldu.

  • KIRMIZI TAKIM: 10
  • MAVİ TAKIM: 6

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL?

Bireysel mücadelede Cemal Can'ı yenen isim Ardahan ilk yarışmacıyı seçme hakkı aldı. Ayrıca sembol finalini Elif kazandığından dolayı direk Ardahan'ın takımına katıldı. Ardahan mavi takımı seçerek Elif'in ardından Sercan'ı kendi takımına aldı. Cemal Can ise bu hamleye karşısında Berkan'ı takımına seçti. Ardahan bunun üzerine Yasin'i seçti fakat ortalık bir anda karıştı. Nisa'nın Sercan'ın olduğu takıma gelmek istememesi ve Cemal Can'ın Barış'ı istemesi bir süreliğine karışıklığa sebep oldu. Ardından Cemal Can Nisa diyerek ikinci tercihini yapmış bulundu.

İletişim Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu.

16 Haziran Survivor 2020'de iletişim oyununu Mavi takım 10-5 kazandı. İletişim oyununu kazanan Mavi takımdan İletişim oyununa fazla odaklamayan kırmızı takım oyuncuları, oyundan tamamen koptu. Mavi takım ise son oyunlarında bir oyun kazanarak haftayı kapatmaya çalıştı ve kazandı. Böylelikle iletişim oyununu kazanan taraf Mavi takım oldu.

 

KIRMIZI TAKIM: Cemal Can, Barış, Berkan ve Nisa

MAVİ TAKIM: Ardahan, Evrim, Yasin, Elif ve Sercan

2020 SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor cumartesi gününde ilk eleme adayı Kırmızı takımdan Ardahan'dı. 107. bölümde, Elif'in hem dokunulmazlığı olması hem de sakatlığı sebebiyle konseyde olamaması ve her hafta 4 eleme adayı çıkması dolayısıyla Ardahan'ın ardından tüm takım aday oldu ve Survivor tarihinde bir ilk yaşanmış oldu. Böylelikle Ardahan, Yasin, Sercan ve Evrim eleme adayı oldular.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.