Kolay Haber

Sadakatsiz Dizisinin Merak Edilen Oyuncu Kadrosu

Televizyon

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi ilk bölümden yoğun ilgi ile karşılandı. Uyarlama olan dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine topladı. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor.

Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden beri özellikle oyuncu kadrosu ile merak uyandırıyor.

Sadakatsiz Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Yayınlanan ilk bölümü ile izleyicinin dikkatini çeken Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Seyirciden tam not alan dizinin başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk oynuyor. Dizide ikiliye eşlik eden diğer oyuncular ise Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet KÖrmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Tako Tekin ve Alp Akar.

Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi Türkiye'de de büyük ilgi gördü. Yapılan en iyi uyarlamalardan olduğu konuşulan dizi de özellikle başrol oyuncusu Cansu Dere oyunculuğu ile büyük takdir topladı. Cansu Dere dizide başarılı bir doktor olan Asya rolünü canlandırıyor. Güzel oyuncunun başrolü paylaştığı Caner Cindoruk ise Asya'yı aldatan kocası Volkan rolünde. Dizideki diğer oyuncularınkarakterleri ise şu şekilde.

  • Melis Sezen- Derin
  • Burak Sergen- Haluk
  • Özge Özder- Derya
  • Eren Vurdem- Mert
  • Emir Tarık Tekin- Selçuk
  • Alp Akar- Ali

Sadakatsiz Dizisinin Konusu Nedir?

Sadakatsiz dizisi mutlu bir hayatı olan Asya'nın bir yalanın içinde yaşadığını anlaması ile alacağı intikamı anlatır. Asya başarılı bir doktordur. Mutlu bir aile hayatı olan kadın kocasının atkısında bulduğu saç teli ile herkesten şüphe duymaya başlar. O güne kadar harika bir eş ve çok iyi bir baba olduğunu düşündüğü eşi Volkan'ın kendisini aldatma ihtimalini düşünmeye başlar. Kocasının bıraktığı izleri takip eden Asya sonunda acı gerçekle yüzleşir. Kocası onu aldatıyordur ve tüm arkadaşlarının da bundan haberi vardır. Bir yalanın içinde yaşayan Asya için şimdi intikam vaktidir.

Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ilk günden seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Sadakatsiz dizisi çarşamba günleri Kanal D'de yayınlanıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.