Kolay Haber

Sadakatsiz Dizisinin Kötü Çocuğu Şevval Sam'ın Oğlu Çıktı

Televizyon

Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 2. bölümündeki performansı ile dikkat çeken oyuncu Emir Tarık Tekin Şevval Sam'ın oğlu çıktı. Dizideki karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Emir Tarık Tekin'in kim olduğunu öğrenenler şaşırdı. Şevval Sam'ın oğlu olduğu öğrenilen oyuncu hakkında yeni araştırmalar yapılmaya başlandı.

Sadakatsiz'in Selçuk'u Şevval Sam'ın Oğlu

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisi ilk bölümü ile izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Diziz hakkında birçok araştırma yapan izleyiciler yeni ortaya çıkan ayrıntı karşısında şok oldu. Sadakatsiz dizisinin 2. bölümündeki performansı ile alkış toplayan oyuncu Emir Tarik Tekin'in ünlü sanatçı Şevval Sam'ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

Şevval Sam'ın uzun süre yurt dışında yaşayan oğlu Emir Tarık Tekin oyunculuk yapmak için Türkiye'ye döndü. Genç oyuncu ilk dizi projesi olan Sadakatsiz'de Selçuk isimli karakteri canlandırıyor. Dizideki kötü bir çocukluk geçirmiş olan madde bağımlısı Selçuk karakterini canlandıran oyuncu yeteneği ile seyirciden takdir almayı başardı. Selçuk karakteri kötü bir çocukluk geçirmiş ailesi olmayan bir alkolik. Nil'e saplantılı şekilde aşık olan Selçuk sevdiğini söylediği kadına sürekli zarar veriyor.

Emir Tarık Tekin Kimdir?

Sadakatsiz dizisindeki rolü ile adından söz ettiren Emir Tarık Tekin, Şevval Sam'ın oğlu olduğunun anlaşılması ile daha da popüler hale geldi. İzleyiciler genç oyuncu hakkında birçok araştırma yapmaya devam ediyor. Ailesi dışında eğitim hayatı ve kariyeri de merak edilen yetenekli oyuncu hakkında araştırmalar sürüyor.

Emir Tarık Tekin 1997 yılında doğdu. Annesi Şevval Sam olan oyuncunun babası Beşiktaş'ın önemli futbolcularından biri olan Metin Tekin. Emir Tarık Tekin 2017 yılında Oxford Üniversitesi'ne seçilen 17 kişiden biri olmuştur. 3 yıl Oxford'da drama eğitimi alan Emir Tarık Tekin sonrasında oyunculuk yapmak için Türkiye'ye dönmüştür. Daha önce Can Evrenol'un Çıplak filminde oynayan oyuncu şimdilerde Kanal D'de yayın hayatına başlayan Sadakatsiz dizisinde rol almaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.