Kolay Haber

Reyting sonuçları yayımlandı mı? (23 Eylül 2020)

Televizyon

23 Eylül Çarşamba günü Tv programlarında en çok reyting alan progman ve diziler hangileri oldu? Reyting sonuçları haftanın ortasında en çok izlenen yapımları gösteriyor. Dizi, film ve programlar içinde en çok tercih edilenler reyting sonuçları listesinde ilk 10'da yer alıyor. Dün Akşam Star TV'de ise Sefirin Kızı tekrar bölümü yayınlandı ve FOX TV'de Sen Çal Kapımı yeni bölüm vardı

Haberkolay.net -Hayatımızın bir parçası olan televizyon dünyası, diziler ya da programlar hergün bir yarış içerisinde birbirleriyle en çok izlenmek için ve akabinde reklam pastasından daha büyük pay sahibi olabilmek için kıyasıya rekabet içindeler.. bolan yarışına devam ediyor. Çarşamba akşamları televizyon kanalları arasında devam eden kıyasıya rekabette kimin birinci olduğu izleyenler tarafından da büyük bir merak konusu halini aldı. Yayınlanan dizi ve programların hayranları, izledikleri dizilerin birinci olması için ekran başından bir an olsun ayrılmıyor.               

AB ve Total olarak iki farklı reyting kategorisinde rekabet eden dizi ve programların 23 Eylül Çarşamba günü akşamı yayınlanan bölümlerinin birincileri bugün açıklandı. İşte 23 Eylül 2020 reyting sonuçları...

23 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada FOX’de ekrana gelen “Sen Çal Kapımı”, 2.sırada “Sen Çal Kapımı” dizisinin özeti, 3.sırada TV8’de yayınlanan “Mastercheff Türkiye” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Sen Çal Kapımı”, 2.sırada “Mastercheff Türkiye”, 3.sırada “Sen Çal Kapımı” dizisinin özeti yer aldı.

23 EYLÜL 2020 TOTAL, AB VE ABC'DE  İLK 10 PROGRAM

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.