Kolay Haber

Netflix Aşk 101 dizisi 2. sezon yeni bölüm yayınlandı mı? Aşk 101 dizisi 2. sezon fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Televizyon

Aşk 101 2. sezon ne zaman başlayacak konusu nette izleyiciler tarafından araştırılıyor. Aşk 101 dizisinin 2. sezon tarihi merak konusu oldu. Nisan ayında ilk sezonuyla seyirci karşısına çıkan Aşk 101 dizisinin yeni sezon tarihi Netflix'ten bir açıklama yapılıp yapılmadığı merak edilen konulardan birisi. Aşk 101 dizisinin 1.sezonu 8 bölümden oluşuyor. Aşk 101 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? İşte son dakika haberi ve detaylar....

Netflix Aşk 101 2. sezon yeni bölüm yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. Aşk 101'in birinci sezonunun tamamı yayınlandığı için izleyiciler 2. sezon için bekleye başladılar. Aşk 101 2. sezonun ne zaman yayınlanacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Aşk 101 Dizisi 2. Sezon Fragmanı Yayında Mı?

Aşk 101'in ikinci sezon çekimleri ilk sezonla birlikte yapıldı fakat Aşk 101 2. sezon fragmanı yayınlanmadı.

Aşk 101 Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor. Netflix'ten açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak. Ayrıca dizinin 2. sezon fragmanı da henüz yayınlanmadı.

Aşk 101 Dizisi Oyuncuları

  • Kubilay Aka - Kerem
  • Kaan Urgancıoğlu - Kemal
  • Alina Boz - Eda
  • Pınar Deniz - Burcu
  • Mert Yazıcıoğlu - Sinan
  • Selahattin Paşalı - Osman
  • İpek Filiz Yazıcı - Işık
  • Bade İşçil
  • Müfit Kayacan - Necdet

Aşk 101 Dizisi Fragman izleyin

https://youtu.be/5wzkJYVXCY4

Aşk 101 Dizisi nerede çekiliyor?

Aşk 101 Dizisi çekimleri İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Maçka - Akif Tunçel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.

Aşk 101 Dizisi nasıl izlenir?

Aşk 101 dizisini izlemek için Netflix'e belli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekmektedir. Netflix'e abone olduktan sonra Netflix'in resmi sitesinden ya da uygulamasından mobil olarak izleyebilirsiniz.

Aşk 101 Dizisi konusu ne?

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101,okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar.

Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler. Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Aşk 101'in yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer oturuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.