Kolay Haber

Masumlar Apartmanı Dizisi Reyting Rekorları Kırıyor

Televizyon

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı dizisi reyting rekorları kırıyor. Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri olan Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu, hikayesi ve karakterleri ile büyük ilgi toplamaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin hangi kitaptan uyarlandığı ise seyirciler tarafından merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi Uyarlama Mı?

Masumlar apartmanı dizisinin psikolojik derinliğe sahip sahneleri ve hikeyesi seyirciye dizinin uyarlandığı kitabı merak ettirdi. Masumlar Apartmanı dizisi Gülten Budayıcıoğlu'nun Madolyonun İçi isimli eserinden senaryolaştırılmıştır.

Ekraların en sevilen yapımında dizideki karakterlerde ilgi çekmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı Dizisinin Karakterleri

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Gizem Katmer, Esra Ruşan, Metin Coşkun, Emir Özden ve Atilla Şendil bulunuyor. Oyuncuların dizide canlandırdıkları karakterler ise şu şekilde.

  • Ezgi Mola'nın hayat verdiği Safiye karakteri temizlik takıntısı olan ve evden çıkmayan bir kadın. Son derece muhafazakar ve hırçın olan Safiye kardeşlerine ve babasına hayatı dar ediyor.
  • Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakteri dedesi ve kardeşi ile yaşayan bir radyo programcısıdır. İnci'nin hayatı Han'la tanışıp, Masumlar Apartmanı'na taşınınca beklemediği şekilde değişecektir.
  • Birkan Sokullu'nun oynadığı Han karakteri ise hasta 3 kız kardeşi ile yaşar. Ev ile iş dışında bir hayatı olmayan Han İnci ile tanışınca değişmeye başlar.
  • Merve Dizdar ise dizide Gülben karakterine hayat veriyor. Hayatında hiç sevgi görmeyen Gülben, ablası Safiye'nin esiri gibi yaşar. Evin en sessiz üyesi olan Gülben sürekli aşk hayalleri kurar.
  • İnci'nin kardeşi Ege rolünü ise Emir Özden canlandırıyor. Asla sorumluluk almayan ve bütün işi ablasına yıkan Ege asi ruhlu bir gençtir.
  • Nerima ise ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışan, evin en küçük kızıdır. Neriman karakterini Gizem Katmer canlandırıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi Nerede Çekiliyor?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı İstanbul'un Beyoğlu ve Balat semtlerinde çekiliyor. Dizinin çekildiği apartman ise Asmalı Mescit Mahallesi'nde bulunuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.