Kolay Haber

Maria ile Mustafa dizisi 3.Bölüm Özeti ve Oyuncuları Kimler?

Televizyon

Haberkolay.net - ATV'de yayınlanan Maria ile Mustafa dizisi kısa zamanda ilgiyle izlenen diziler arasına girdi.. Maria ile Mustafa dizisinin yapımcılığı NTC Medya’nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Faruk Teber yer alıyor Maria ile Mustafa dizisinin senaryosunu ise Birol Elginöz yazıyor. Maria ile Mustafa dizisinin 3.bölüm özeti ve 27 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan 4.bölüm fragmanı haberimizde...

Maria ile Mustafa dizisi 3.Bölüm Özeti

Galip’in ateşlediği silah ortalığı karıştırır. Mustafa’nın Gonca’dan ayrılmamasını isteyen Kudret, Maria’yı kovar. Karnında Mustafa’nın bebeğini taşıyan Maria, aşkıyla gururu arasında ne yapacağını bilemez. Reyhan’ın söyledikleri onu bir karar vermeye zorlar. Nadire, intikam hırsı ve öfkesi nedeniyle olanlardan büyük bir suçluluk duyar. Maria, hayatının en zor kararını vermeye çalışırken, aşkı uğruna bütün dünyayı karşısına alan Mustafa’nın Maria’dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. İkisi de kendilerini bekleyen çok büyük tehlikeden habersizdirler.

 

Jessica May (Maria Yıldırım) Kimdir?

Jessica May Drociunas 1993 Brezilya doğumlu olup Brezilya'dan TürkiyeYe mankenlik yapmak gelmiştir. Dizi yapımcılarının dikkatini çekmiş ve ilk olarak Yeni Gelin dizisinde Bella rolünü oynamıştır. Türkiye’de fotoğrafçı Hüseyin Kara’yla 2018 yılında evlenmiştir. 2019 da ise Dert Bende isimli filmde Pelin rolünde başrol oyuncusu olarak oynamıştır.. 2019 da Altın Palmiye Ödülleri En İyi Komedi Dizi Oyuncusu ödülüne layık görülmüştür.

Maria Yıldırım Kimdir?

Annesi Kolombiyalı babası Türk olan Maria Nevsehir Kapadokya’da doğmuştur; Babasıyla annesi boşanınca annesiyle birlikte Kolombiya’ya dönmek zorunda kalmışlardır. Babasının öldüğünü öğrenen Maria Yıldırım miras işleri için bir kaç haftalığına Kapadokya’ya döner ve Mustafa’ya aşık olur. Maria kendini Kapadokya’da çok mutlu ve Kapadokya’ya ait hissetmektedir.

Maria ile Mustafa Oyuncuları Kimler?

  • Jessica May,
  • Hilmi Cem İntepe,
  • Tamer Levent,
  • Alpay Atalan 
  • Haki Biçici
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.