Kolay Haber

Kırmızı Oda Alya Kimdir? Melisa Sözen Kaç Yaşında ? Nereli?

Televizyon

Genellikle yarışma ve eğlence programlarıyla bildiğimiz TV 8 bu tabuyu yerle bir etti. Geçtiğimiz cuma ilk bölümü yayınlanan Kırmızı Oda dizisi izleyenleri adeta büyüledi.

Haberkolay.net - Daha önce Türk televizyonlarında görmeye çok da alışık olmadığımız türden bir dizi olan Kırmızı Oda’nın ikinci bölümü büyük merakla bekleniyor. İkinci Bölümün fragmanı yayınlandı. İkinci bölüm fragmanında en dikkat çeken karakter ise Alya oldu. Kırmızı Oda Alya Kimdir? Melisa Sözen Kimdir? Kırmızı Oda Alya Melisa Sözen Kaç Yaşında? Melisa Sözen Nereli? gibi soruların tümünün yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta cuma günü TV 8 televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Fullafk Genellikle eğlence ve yarışma programlarının lideri olan TV8 dizi sektörüne de göz dikti. Kızın dizisiyle başlayan dizi macerası, Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle sürüyor. Çıtayı bu diziyle yükselten TV8, bu sezon öyle bir diziyle karşımıza çıktı ki izleyenler adeta büyüledi.

Dizinin ilk bölümünü izleyenler ikinci bölümün yayınlanacağı cuma gününü iple çekiyor. Dizinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda ençok, ilk kez ikinci bölümde göreceğimiz Alya karakterine yer verilmiş. Alya’nın kim olduğunu henüz bilmiyoruz. Ancak doktor hanımın kliniğine gelen Alya doktor hanımdan ne istiyor? Neden agrasif tavırlar sergiliyor? Çok zenginim demesine rağmen neden üstü başı perişan halde? Fragmanı izleyenler Alya’nın neler yaşadığını çok merak ediyor.

Melisa Sözen Kimdir?

Kırmızı oda dizisinde Alya karakterine ünlü oyuncu Melisa Sözen hayat veriyor. Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 14 yaşında ilk sahne deneyimini Yedi Kocalı Hürmüz isimli müzikal ile yaşamıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.. İlk sahne deneyimini henüz 14 yaşındayken yaşayan ünlü oyuncu o yaştan geleceğin yıldızlarından biri olacağının sinyallerini vermiştir.

2004/2005 yılları arasında yayınlanan Çemberimde Gül Oya’da Feriha rolünü canlandırmış ve geniş kitlelerce tanınır hale gelmiştir. 2012 yılında Şubat dizisinde rol alan Melisa Sözen, rol arkadaşı Alican Yücesoy ile tanıştıktan sonra Roma’da sade bir törenle evlenmiş ancak evliliklerinin beşinci ayında boşanma kararı alarak 20 Şubat 2014 tarihinde boşanmışlardır.

Melisa Sözen 1997 yılında başladığı oyunculuk serüveninde tam 46 adet dizi, film ve kısa filmde oynamıştır. Melisa Sözen’in 4 adet ulusal ödül almıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.