Kolay Haber

Furkan Korkmaz kimdir, aslen nerelidir kaç yaşındadır? Mesleği nedir?

Televizyon

Haberkolay.net - Furkan Korkmaz kimdir, aslen nerelidir kaç yaşındadır? Mesleği nedir? Bugün oynanacak anlat bakalım oyununca Barış Murat Yağcı ve Furkan Korkmaz oyunda eşleşti. Birlikte yarışacaklar ve oyunu kazanmaya çalışacaklar. Geçen aylarda oynanan bu oyun çok fazla izlendiği için bu oyunun tekrarı seyirciler tarafından ısrarla istendi. Bu yüzden Ilıcalı tekrardan bu oyunu programlarının arsına ilave etmiş oldu. İşte detaylar...

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.


Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.


Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan “Kocamın Ailesi” ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak “Şevkat Yerimdar” dizisinde “Bora” karakterini canlandırmıştır.

FURKAN KORKMAZ KİMDİR?

Furkan Korkmaz 24 Temmuz 1997 doğumlu, NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen Türk profesyonel basketbolcudur. 2.00 metre boyundaki oyuncu şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında oynamaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.