Kolay Haber

Doya Doya Moda 1 Temmuz 2020 Kim elendi?, Kim Birinci Oldu? ! Final öncesi elenen isim kim oldu?

Televizyon

Haberkolay.net - TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü gününde jüri beklenmeyen sürpriz bir karara imza attı ve bir yarışmacı yarışmaya veda etti. Toplam puanı en yüksek olan isim Betül olurken, bu hafta yarışmaya veda eden isim ise 81 puan alan Gamze oldu.

Doya Doya Moda Sezon Finali Ne Zaman?

Doya Doya Moda 158. bölümde sezon finalinin 3 Temmuz Cuma günün olacağı açıklandı.

Doya Doya Moda yarışmasında sürprizler yaşanmaya devam ediyor. Cuma günü yapılacak büyük final öncesinde Doya Doya Moda evinde sürpriz bir eleme gerçekleşti. Hafta ortası bir kişinin eleneceği belirten jüri üyeleri bunu bugün açıkladı ve elenen isme de bugün karar verdi. İşte Doya Doya Moda'da yarışmaya veda eden isim.

1 Temmuz Doya Doya Moda'da Günün Elenen İsim Kim Oldu?

Bugün Doya Doya Moda'da puanlamada 81 puanla en düşük puanı alan Gamze EROĞLU elenen isim Oldu

DOYA DOYA MODA GAMZE EROĞLU KİMDİR?

TV8'in en sevilen yarışmalarından Doya Doya Moda'da aslen Kayserili olan, İstanbul'da yaşayan 23 yaşındaki yarışmacı Gamze Eroğlu, güzelliğin bir bütün olduğunu söyleyerek stilini 'şık ve feminen' olarak nitelendiren yeni yarışmacı, 1.73 boyunda , 85 kilo ve 44 beden. Betül hakkında 'gerçekçi' yorumunda bulunan Eroğlu, Su Baher'i 'minnoş', Sündüz'ü çok sevdiğini ve çizgisini hiç bozmadığını, Emel Başkan için de Ocak ayından beri hiçbir şekilde gerçekçi gelmediğini itiraf ederken, bu kadar kişinin yanılmayacağını ve sorunu kendisinde araması gerektiğini de sözlerine ekledi. Gamze Eroğlu, yarışmada kendine has bir tarzı olmaya tek kişinin geçen hafta yarışmaya gelen Tuğçe Kızıler olduğunu söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.