Kolay Haber

Dominik Kuzeyinde olan Cabarete neredir, Kataraman nedir?

Televizyon

Peki, cabarete tam olarak nerede? İşte cabarete'nin konumuyla ilgili bilgiler...

Haberkolay.net - Dominik Kuzeyinde olan Cabarete neredir, Kataraman nedir? Katamaran kelimesinin anlamı nedir? Kaberete şehri nasıl bir yerdir? 19 Haziran 2020 Cuma Bugün oynanacak ödül oyununda kazanan takım tekrardan jet ile Dominik'in kuzeyinde olan Caberete şehrine gidecekler muhteşem bir ödülden yararlanacaklar. Bu yüzden iki takımda kıyasıya bir mücadelenin içine girmiş olacak. Günler geçtikçe Survivor 2020'de oynanan oyunların sonucunda muhteşem ödüller veriliyor. İşte detaylar...

Peki, cabarete tam olarak nerede? İşte cabarete'nin cografi konumuyla ilgili bilgiler...

Cabarete, Puerto Plata ili içinde bulunan bir ilçedir. Dominik Cumhuriyeti içinde bulunmaktadır. Turizm ve plajlarıyla ünlüdür. Cabarete, Dominik Cumhuriyeti'nin Puerto Plata eyaletinde, turizm ve plajları ile dikkat çeken bir kasaba. Puerto Plata havaalanına yaklaşık 18 kilometre mesafede, Camino Cinco'da yer almaktadır. Cabarete, 1835 yılında Zephaniah Kingsley tarafından kuruldu.

Cabarete Hakkında bilgiler Neler?

Punta Cana, Puerto Plata ve La Romana tatil beldeleri, rahatlamak için tasarlanmış tropikal cennetlerdir. Sörfçüler için ideal bir yer olan Cabarete gibi benzersiz yerleri de göreceğiniz Dominik Cumhuriyeti’nde Karayipler’de başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz tarihi bölgelerde bulunmaktadır.

Katamaran nedir?

Çift gövdeli teknelerin genel adı. Teknenin ağırlık merkezi paralel iki gövdenin arasındaki boşluğa düşer böylece tek gövdeli teknelere göre hayli stabil bir yapı oluşur. Alabora etmek zordur ama azimli insanoğlu zoru becermesiyle tanınır. Katamaran, birbirine bağlanmış iki tekneden oluşan ve gezi denizciliğinde kullanılan deniz taşıtı. Sri Lanka, Hindistan ve Polinezya kökenli olan katamaran, günümüzde Avrupa ve ABD'de gezi amacıyla yaygın biçimde kullanılmakta, yelkenli ya da motorlu çeşitleri bulunmaktadır.

Katamaran kelimesinin anlamı nedir?

Birbirine paralel tutulmuş iki ağaç kütükten yapılan tekne. Birbirine bağlanmış iki tekneden oluşan ve gezi tekneciliğinde kullanılan deniz taşıtıdır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.