Kolay Haber

Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali ve yeni bölüm ne zaman?

Televizyon

ara veren dizi Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm çekimleri ile geliyor. Peki yeni bölüm ne zaman? Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali yapacak mı?

İzleyicilerin ilgisini çeken dizi uzunca bir aradan sonra tekrar ekranlarda. Başrollerini Demet Özdemir işe İbrahim Çelikkol’un paylaştığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için geri sayım başladı. İlginç konusu ve gerçek bir hikayeden alıntı olması nedeniyle izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Reytinglerde üst sıraya çıkan dizi koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında çekimlere ara vermişti.

Son bölümü ile izleyicileri ekranlara kilitleyen dizi yarım kalmış ve pek çok izleyici dizinin final yapıp yapmadığını merak etti. Bu süreçte dizi yapımcılarından yeni bir haber geldi. Dizinin başrol oyuncuları birlikte çektirmiş oldukları bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarında paylaşarak sevenlerine müjdeli haber verdi.

Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı tarafından kaleme alınan dizinin senaryosunun uzun bir aradan sonra yine izleyicileri son derece etkileyecek, oldukça duygusal bir hikayeden oluşması beklenmekte. Dizinin çekimlerinin başlamasının ardından setten yeni görüntüler de geliyor. Fakat çekilecek olan bölümü final sezonu olması ve yeni sezonda yeni hikayelerle ekranlarda devam etmesi izleyiciler tarafından bekleniyor.

Sezon finali ile birlikte Temmuz ayında ekranlara bu sezon için son kez geleceği ve Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayacağı belirtildi. Dizinin ekranlara gelecek yeni bölümünde duygu dolu anlar yaşanacak. Yeni bölümler için heyecanlı geri sayım başladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.