Kolay Haber

Deliha 2 konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi? Deliha 2 filmi için Gupse Özay kaç kilo aldı?

Televizyon

upse Özay'ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde olduğu film, komedi türünde başarılı yapıtlardan birisi. Deliha 2 oyuncuları arasında Eda Ece, Ali Çelik, Derya Alabora ve Esin Eden gibi isimler bulunmakta. Peki Deliha 2 filmi konusu ne, nerede çekildi? Gupse Özay film için kaç kilo aldı? Detaylar haberimizde...

DELİHA 2 KONUSU


İlk sinema filmi ile ilgiyi üzerine toplayan Deliha 2 filmi 2018 yılında çekilmiştir. Konusu; Deli, samimi ve başına sürekli yeni bir dert açan filmin ana karakteri Deliha, ikinci filmde artık kariyer yolunda hayallerine ulaşmanın peşindedir. İlk filmde aşkı arayan Deliha, bu devam filminde aşçı olmanın hayali ile bir restoranda işe başlar. Zeliha sonunda hayal ettiği gibi bir kariyere sahip olabilecek mi? hayalleri yıkılacak mı?

 

DELİHA 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?


Deliha 2 filminin çekimleri, Yılmaz Erdoğan'ın iki yıl önce Köyceğiz'e bağlı Döğüşbelen köyünde satın aldığı çiftlikte yapılmıştır. Bir film platosu ve oyuncular için pansiyon olan çiftlikte; futbol sahası, bir büyük çardak ve meyve bahçesi bulunmaktadır.

 

DELİHA 2 FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?


Deliha 2 filminin başrolünde, aynı zamanda filmin senaryosunu kaleme alıp yönetmenliği üstlenen Gupse Özay yer alıyor. Özay'ın yanı sıra Deliha 2 filminde Eda Ece, Ali Çelik, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Mert Öner gibi isimler rol almaktadır.

Gupse Özay Deliha filmi için kaç kilo aldı?

Gupse Özay, ilk ‘Deliha’ filmi için 2014’te 15 kilo almıştır. Görümce’deki ‘Yeliz’ rolü için ise 21 kilo vermeyi başarmıştır. Daha sonra Gupse Özay, Deliha 2 filmi için 23 kilo almıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.