Kolay Haber

Çukur 98. yeni bölüm fragmanı, Çukur 4. sezon 4. bölüm izle ve özeti

Televizyon

//haberkolay.net Çukur 98. yeni bölüm fragmanı bölümün hemen ardından gösterildi. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan Çukur'un 28 Eylül'de son bölümünde Azer'e silah doğrultan Karaca'nın Azer'i vurması herkesi şaşırttı. Azer'in başında Karaca'nın ağlaması dikkat çekti. Sürükleyici bölümün ardından dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Yamaç'ın "Ben bu herifi indireceğim." sözleri yeni bölüm için heyecanlandırdı. Çukur 98. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izle ve özeti...

Çukur 4. sezon 4. Bölüm İzle

Peki Neler Oldu?

Herkesin ilgiyle izlediği, ekran başına kitlendiği Çukur dizisinde, Yamaç, Erdenetler’in Çukur’a yapacağı baskınla bir kez daha uğraşacak. Cengiz’in gözünü karartıp, gücünü gösterdiği bu hareket bütün Çukur’u derinden sarsacak. Yamaç, ailesini korumak için bir seçim yapmak durumunda kalacak. Ayrca bu seçim, Koçovalılar’la arasında yaşanacak bir savaşın başlangıcı oluyor.
Hayatı tehlikeye giren Arık, içine düştüğü kumpastan çıkmaya çalışırken sürpriz iki isim ona yardım edecek. Merakla beklenen Azer ve Karaca yüzleşmesinin sonunda herkesin hayatı daha farklı olacak.

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.