Kolay Haber

Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı ve 1. bölüm izle!

Televizyon

FOX TV'de Bay Yanlış dizisi ilk bölümü yayınlandı. Bay Yanlış 1. bölümde; Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum gününde aldatıldığını öğreniyor. Ezgi için üzüntülü günler başlamıştır. Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ilk bölüm linki ve son bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde...

FOX TV ekranlarına yeni bir dizi geliyor! FOX TV’de Bay Yanlış ilk bölümü izleyiciler ile buluştu. Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’İn yer aldığı dizide hayatı alt üst olan Ezgi, yeni kararlar almayı düşünmektedir. Tam bu anda ise “Bay Yanlış” Özgür ile karşılaşıyor.

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

BAY YANLIŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğreniyor. Ezgi için zor günler gelmektedir. Soner'le birlikte yaşadığı evden ayrılmak durumunda kalan Ezgi bu arada işinden de ayrılır. Bu süreç yeni kararlar almasına neden olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulmak için uğraşacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür'dür.

BAY YANLIŞ 1. BÖLÜM İZLE

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.