Kolay Haber

Badem Şekeri 2 filmi konusu ne, oyuncuları kim, nerede çekildi?

Televizyon

Badem Şekeri 2 filmi bu akşam ekranlarda olacak. Romantik komedi türündeki film izleyenlerine keyif dolu dakikalar yaşatacak. Badem Şekeri 2 filmi nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimler? Detaylar haberimizde...

Badem Şekeri 2 konusu

 2017 yılında çekilen Badem Şekeri 2'nin yönetmenliğini Aydın bulut üstleniyor. İlk çekimi ilgiyle izlenen Badem Şekeri şimdi de 2.si versiyonuyla izleyicisi ile buluştu. Ayşe’nin halasını iyileştirdikten sonra yayılan Doktor Mehmet ile Ayşe’nin aşkı herkes tarafından bilinmeye başlayacak. Civar köylerin okumuş, görmüş ağası Ziver Bey’in de gönlünü Ayşe’ye kaptırması, Mehmet’i Ziver Bey için sağlam bir rakibe dönüştürüyor. Delice Köyü’nün muhtarı Bahri’nin de yardımıyla Ziver Bey, Doktor Mehmet'e büyük bir oyun oynayacak.

Badem Şekeri 2 nerede çekildi?

Tarihi yapısı ve muhteşem doğası ile büyüleyen Çanakkale'de çekilen film iki haftada tamamlandı. Ekran başındakileri Delice köyünün sakinleriyle tanıştıran ‘Badem Şekeri'nin ikinci filminde Ayşe'nin halasını iyileştirdikten sonra ünü herkese yayılan Doktor Mehmet ile Ayşe'nin aşkı herkes tarafından bilinmeye başlayacak.

Badem Şekeri 2 oyuncuları kim?

Badem Şekeri 2 filminin oyuncuları;

  • Alper Saldıran
  • Burcu Özberk
  • Burcu Altın
  • Mehmet Atay
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.