Kolay Haber

All Together Now Filminin Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? All Together Now Filminin Fragmanını İzle Netflix

Televizyon

Haberkolay.net – All Together Now ,Haley, Marc Basch, Matthew Quick ve Ol Parker'ın senaryosundan Brett Haley tarafından yönetilenyeni bir Amerikan drama filmi . Quick'un Sorta Like a Rockstar romanından uyarlandı. Başrol oyuncuları Auli'i Cravalho , Justina Machado , Fred Armisen , Carol Burnett , Judy Reyes , Taylor Richardson, Rhenzy Feliz Gerald Isaac Waters ve Anthony Jacques. Netflix tarafından 28 Ağustos 2020'de yayınlanması planlanıyor . All Together Now Filminin Konusu: Amber Appleton (Auli’i Cravalho), özel hayatı dışarıdan göründüğü kadar istikrarlı olmadığında bile hayata olumlu bakmaya devam eder.

Carnegie Mellon'a gitme hayalleri kuran müzikal açıdan yetenekli bir lise öğrencisi olan Amber, yüzünden gülümsemeyi eksik etmeden iş, hayat ve yaşantısına dair bazı zorlu sırlar arasında bir denge kurar. Full Afk Hayallerini tehdit eden yeni engellerle karşılaştığında Amber, ilerlemek için arkadaşlığın gücüne güvenmeyi öğrenmek zorunda kalır. Brett Haley (Hayatın Kıyısında, Hearts Beat Loud) tarafından yönetilen ve Matthew Quick’in “Sorta Like a Rock Star" adlı romanından uyarlanan

ALL TOGETHER NOW 28 Ağustos’ta Netflix’te

All Together Now Filminin Oyuncuları: Auliʻi Cravalho Amber Appleton olarak Justina Machado , Becky olarak Fred Armisen Bay Franks olarak Carol Burnett Joan olarak Judy Reyes Donna olarak Taylor Richardson Ürdün olarak Rhenzy Feliz Ty olarak Gerald Isaac Waters Çad olarak Anthony Jacques Ricky olarak CS Lee , Peder Chee olarak Jay Fox, Jr. Leo Leeson bulunuyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.