Kolay Haber

7 Temmuz Survivor 2020 sms oy sıralamasına göre kim elendi? acunn.com mavi ve kırmızı takım survivor sms listesi sonuçları!

Televizyon

Haberkolay.net - 7 Temmuz Survivor 2020 sms oy sıralamasına göre kim elendi? acunn.com mavi ve kırmızı takım survivor sms listesi sonuçları! Bugün akşam kim elendi kim kaldı, kim gitti? Adaya veda eden isim kim oldu? Berkan elendi mi? Yasin Obuz sms sıralamsına göre kaçıncı oldu? Survivor Sercan elenecek mi? Acunn.com sms sıralaması 7 Temmuz 2020 Salı akşamı kimin elendiği ve kimin kalacağı bugün belli olmuş olacak. Survivor’da elenecek isimler halkın oylamasına göre netlik kazanmış olacak. Peki Mavi Takım ve Kırmızı Takım sms sıralaması nasıl oldu? Acunn.com’dan sms sıralamasını video ile öğrenebilirsiniz. Adadan kim elendi? Acunn.com Survivor 2020 SMS sıralaması video Mavi Takım Kırmızı takım 7 Temmuz Salı günü detaylarını sizler için hazırladık. İşte detaylar…

Surivor 2020'nin en önemli günlerinden biri daha geldi. Acunn.com Survivor sms oy sıralaması videosunda kimin kaçıncı olduğu belli olmuş olacak. Bugün 7 Temmuz’da kim elendi? Survivor 2020 Mavi Takım Kırmızı Takım Survivor’a veda edecek isim halkın oylamasına göre netlik kazanmış olacak. Noter tarafından onaylı sonuçlara göre kimin elendiği merakla beklenmektedir. Survivor bugün konseyde neler oldu? Konsey sonucunda elenen isim çok kısa süre içinde belirlenmiş olacak. En düşük oyu alan isim sabırsızlıkla merak ediliyor.

SURVİVOR 2020 7 TEMMUZ ELEME ADAYLARI KİM?

  • BERKAN
  • SERCAN
  • YASİN

7 TEMMUZ SURVİVOR 2020’DE KİM ELENDİ, KİM ADAYA VEDA ETTİ?

Finale neredeyse bir kaç hafta kala Survivor 2020 yarışmasında bu akşam elenen yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından duyurulacak. Önemli açıklamaların yapılacağı yeni bölümde 3 aday arasından bir kişi veda edecek. Adaylar Berkan, Sercan ve Yasin.

7 Temmuz 2020 acunn.com oy sms sıralaması listesi kim elendi?

  1. BARIŞ
  2. CEMAL CAN
  3. SERCAN
  4. BERKAN
  5. YASİN
  6. ELİF

Yukarıdaki liste tamamen haberkolay.net editörlerinin tahminleriyle oluşturulmuştur. 8 Temmuz 2020 00:30’da gerçek acunn.com sms oy sıralaması bu sayfa üzerinden duyurulacaktır.

7 Temmuz Survivor 2020 sms nasıl atılır?

Desteklediğiniz yarışmacının adını yazarak 1890 SMS gönderebilirsiniz.

Örnek: BERKAN yazıp 1890’a SMS göndererek oy kullanabilirsiniz.

Ayrıca TV8 oylama ve sms gönderme için bir uygulama geliştirdi. Survivor oylama başladığında bu uygulamadan oy kullanabiliyorsunuz. Uygulamanın adı ”TV8 Yan Ekran” olarak geçmektedir.

7 Temmuz Survivor 2020 sms ücreti ne kadar? Kaç TL?

Survivor 2020’de sms ücreti Türkiye içerisinde yer alan izleyicilerin gönderdiği sms’lerden yalnızca 2,90 TL alınmakta. Fakat sms Kıbrıs’tan gönderiliyor ise 2,96 TL alınıyor. Oy atma işlemi TV8’in yan uygulamasından da yapılabilmektedir.

7 TEMMUZ SURVİVOR’DA ELENEN KİM OLDU?

urvivor'da finale günler kala heyecan giderek artıyor! Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabette kıyasıya yaşanıyor. 3 eleme adayları Sercan, Yasin ve Berkan için yapılan büyük sms sonuçları belli oldu. Survivor 2020'ye veda eden isim Sercan oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.