Kolay Haber

5 Eylül MasterChef Türkiye kim elendi? MasterChef 2020 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Televizyon

Haberkolay.net – 5 Eylül Cumartesi gecesi MasterChef Türkiye kim elendi? sorusu yarışmanın izleyicileri tarafından merak ediliyor. MasterChef eleme adayları, bugün gece ki bölümle birlikte belirlendi. MasterChef 2020’de dokunulmazlık oyunlarında büyük bir hüsrana uğrayan takım Mavi takım oldu. MasterChef'te bu gecenin en başarısız yemeğini yapıp yarışmaya veda eden isim belli oldu. İşte 5 Eylül 2020 MasterChef Türkiye son bölüm..

Haftanın üçüncü dokunulmazlığını kazanan takım belli oldu!

Yarışmacılar bugün Serdar Gökhan, Erhan Yazıcıoğlu, Oya Başar, Selda Alkor gibi usta oyunculara en iyi lezzetleri sunmak için tüm hünerlerini sergiledi. MasterChef 2020’nin bu haftaki Kırmızı ve Mavi takımları kıran kırana bir mücadele verirken günün kazananı kim oldu? Bu akşam dokunulmazlığı Kırmızı takım mı yoksa Mavi takım mı kazandı?

5 Eylül Cumartesi günü MasterChef 2020’nin yeni bölümünde dokunulmazlığı kazanan takım MasterChef Türkiye 2020 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Mavi ve kızmızı takım arasındaki yarışmada dokunulmazlığı mavi takım kırmızı takıma karşı 2-1 üstünlük sağlayarak kazandı. Masterchef'te dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. 16-4'lük skorla haftanın son dokunulmazlığı Mavi takıma gitmiş oldu

5 Eylül MasterChef Türkiye 2020 dokunulmazlığı Kim kazandı?

Dokunulmazlık oyununda bu gece en iyi yemeği yapan Emir Kazandı. 5 EYLÜL MASTERCHEF TÜRKİYE KİM ELENDİ? MasterChef Türkiye 2020 yarışmasında 5 Eylül 2020 tarihinde haftanın elenen ismi ve yarışmaya veda eden isim BERK oldu.

5 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef’te ilk dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda dört yarışmacı arasında bireysel dokunulmazlık mücadelesi verildi. Eleme potasına girmek istemeyen yarışmacıları, ana ürün beyin olan yaratıcı bir yemek ile şeflerin karşısına çıktı. Şefler tadım sonrasında bireysel dokunulmazlığı kazananın Eray olduğunu açıkladı. MasterChef Türkiye'nin Salı günü yapılan dokunulmazlık oyununu sonrasında haftanın ilk iki eleme adayı belli oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Emir olmuş ve eleme potasına Gülşah'ı göndermişti. Sonrasında Kırmızı takımda ikinci eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı. Altı yarışmacı arasından adı en çok Özgül, gecenin ikinci eleme adayı oldu. Böylece ilk eleme adayları Gülşah ve Özgüloldu. Haftanın 3. Dokunulmazlık oyununu Mavi takımın kazandı ve 6 eleme adayı belli oldu. İşte Adaylar: Özgül Duygu Berker Gülşah Eray Ebru

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.