Kolay Haber

23 Haziran Survivor 2020 İletişim ödülünü Kim Kazandı? acunncom 3. Dokunulmazlık Ödülü Neydi?

Televizyon

Haberkolay.net -Survivor 23 Haziran Salı iletişim ödülü oyununu kim kazandı? TV8’in en çok yarışmasında 116. bölüm ekranlara geldi. Survivor 2020’de mavi takım kırmızı takım iletişim ödülü oyununda büyük çekişme yaşandı. Survivor 116. bölüm 23 Haziran Salı iletişim ödülü oyununu kim kazandı, kimler ailesi ile görüntülü konuştu? Yarışmacılar kimlerle konuştular? Kimleri seçtiler? Survivor eleme konseyinde neler yaşandı. TV8 canlı izle, Acunn.com sms sıralaması. İşte detaylar….
23 Haziran Salı Survivor iletişim oyununu kim kazandı? TV8’in yarışmasında 116. bölüm ekranlara geldi. Mavi takım ve Kırmızı takım iletişim oyununda büyük çekişme yaşandı. Acun Ilıcalı iletişim oyununu sonuçlarını açıkladı ve kimin kazandığı, Yarışmanın izleyicileri iletişim oyununda yarışmacıların kimlerle konuştuğunun merak ediyor. TV8 canlı izle, ....


Survivor 2020 İletişim Ödülünden Yararlanamayan İsimler Oldu Mu?

Survivor'da iletişim ödülünden yararlanamayan Berkan ile Barış oldu. Bu zamana kadar kazanılan hiçbir iletişim ödülününde kazanan takımda yer almayan ikili bu yarışmada ayrı takımdalar. Bugün ikisinden biri iletişim ödülüne kavuşmuş olacak. Berkan, kırmızı takımda yer alırken, Barış'da mavi takımda yer alıyor.

Survıvor 2020 3. Dokunulmazlık Ödülü Neydi?


23 Haziran Survivor  2020 115. bölümde dokunulmazlığı kazanan güzel bir ödülün sahibi oldu. Survivor 2020’de 3. Dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı, Indomie hazır noodle çeşitlerinde iki tane alacak. Aynı zamanda kazanan yarışmacı, yanında ödülden faydalanması için üç kişiyi alabilecek.

22 Haziran Survıvor’da 3. Dokunulmazlık Kimin Oldu?

Survivor 2020'nin 115. bölümde yarışmacılar, bir kez daha parkura dokunulmazlık için çıktı. Bireysel olarak parkurda rekabet eden sekiz yarışmacı arasından Cemal Can ile Nisa arasında kıyasıya bir mücadele ederek dokunulmazlığı kazandı. Cemal Can, ilk dokunulmazlığı da kazanmış ve Evrim eleme adayı olmuştu.

23 Haziran Survivor 2020'de iletişim oyunu kim kazandı?

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2020'de Kırmızı ve Mavi takım iletişim oyununu kazanmak içim büyük çapa sarf etti. İletişim oyununda son durum: Kırmızı takım; 10, Mavi takım: 7

İletişim ödül oyununu Kırmızı Takım Kazandı!

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.