Kolay Haber

23 Haziran Acunn.com Survivor Sms sıralaması 2020 116.bölüm oy sıralaması, Kırmızı takım mı kazandı? Evrim mı elendi?

Televizyon

Haberkolay.net -23 Haziran Salı acunn.com 2020 kırmızı takım ve mavi takım oy sıralaması sms sıralaması 18. hafta kim elendi? Büyük sms sonuçları ne oldu? Nisa ve Sercan kavgası. büyük olay oluşturmuştu. 116. bölümde sms oylaması sonuçlarına göre perşembe akşamı bir yarışmacı finale giden isim belli oluyor. Survivor 23 Haziran Salı mavi kırmızı takım sms sıralaması  video fragmanını izleyerek ulaşabilirsiniz! Acunn.com 2020 sms sıralaması kim elendi? 23 Haziran 2020 kırmızı takım ve mavi takımdan kim elendi? Kim kaçıncı oldu? Survivor’dan kim finale gitti, sms sıralamasında kim birinci kim sonuncu? İşte tüm detayları video izleyerek sms sıralaması da dahil öğrenebilirsiniz! 23 Haziran survivor 2020 fragmanında Acun Ilıcalı eleme konseyinde Evrim, Nisa ve Sercan'dan birisinin Survivor' veda edeceğini söyledi, Sercan'mı elendi?,  Nisa'mı elendi? yoksa, Evrim mi elendi? 23 Haziran Survivor 2020 iletişim oyununu kim kazandı?Bugün kim elendi kim kaldı? Konseyde neler konuşuldu? İşte tüm detaylar…

Survivor 2020 Sms Sıralaması | 23 Haziran Salı

Survivor'da finale haftalar kala heyecan giderek artıyor! Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabette kıyasıya yaşanıyor. Büyük sms sonuçları belli oluyor. Bugün iletişim oyunu da oynanacak ileşim oyunun kazananı buradan ulaşabilirsiniz. Sizlere geçen haftanın sms sıralamasını yayınlıyoruz.

Acunn.com Survivor Sms sıralaması 23 Haziran 2020 Salı Survivor oy sıralaması sonuçlarına göre 23 Haziran Salı Survivor  sms birincisi kim oldu. Survivor 2020’de finale sayılı günler kala çeyrek finale kalan 8 yarışmacı bu hafta göstermiş oldukları performansın ardından 3 eleme adayı belirlendi. Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı tarafından yapılan büyük sms oylaması sonuçlarına göre bu akşam adaya bir kişi veda edecek? İşte Acunn.com Survivor oy sıralaması 2020 listesi. Evrim, Nisa ve Sercan kim elenecek? sorusunun cevabı yanıt buldu.

Survıvor 17. Hafta Sms Sıralaması
Kırmızı Takım Sms Sıralaması
 

1. Barış

2. Sercan

3. Berkan

4. Yunus Emre

5. Elif

Mavi Takım Sms Sıralaması

1. Cemal Can

2. Nisa

3. Evrim

4. Yasin

5. Ardahan

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.