Kolay Haber

18 Haziran Survivor 2020 erzak oyununu kırmızı takım kazandı, erzak ödülü ne?

Televizyon

Bu akşam tv8'de izleyicileri ekrana kilitleyecek olan 18 Haziran Survivor 2020'de erzak oyununu hangi takım kazandı? Kırmızı ve mavi takım kaptanlığını kim kazanacak? 18 haziran survivor 2020 sms oylamasını kim kazanacak?

Haberkolay.net -Survivor'ın dünkü bölümünde Acun Ilıcalı, Survivor'daki yeni sistemi açıkladı ve bu sisteme göre yarı finale kadar oylama olmayacağını söyledi. Dünden itibaren başlayan ve bu gece saat 24:00'e kadar sürecek oylamanın çeyrek finaldeki toplu oylama olacağını belirtmesinin ardından herkes SMS'lere yüklendi. Bugün kü Survivor Panorama'da bu olay tartışılırken, yorumcular bugün oynanacak erzak oyunundaki performansların bu oylamaya yön verip veremeyeceği hakkında çeşitli görüşler bildirdiler..

Bugün yayınlanan 18 Haziran Survivor 2020 Fragmanında Ünlüler ve Gönüllüler'in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde erzak oyununda müthiş bir mücadele yaşanacak. Survivor'da çeyrek final dönemine girilmesiyle birlikte yarışmacılar bireysel olarak performanslarını sergileyecek ve takım kaptanları olabilmek adına son ana kadar savaşacaklar. Survivor'da bu akşam yaşanacak olan kaptanlık mücadelesinde kırmızı ve mavi takımın kaptanları kim olacak merak ediliyor. İşte bu akşam yayınlanacak olan bölümden detaylar ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.

 

18 Haziran Survivor 2020'de erzak oyununun kazananı belli oldu.

Bugün oynanan erzak oyunundaki performansların sms oylamasına etki etmesi beklenen. Erzak oyununda en iyi performansı Sercan gösterdi ve oynadığı 5 oyundan 4’ünü kazanmayı başardı. Kırmızı takım erzak oyununu 10-7 lik skor ile kazandı ve Hafta boyunca yarışmacılara yetecek olan bakliyat ürünlerini kazanmak için kırmızı ve mavi takım son ana kadar savaştı. 

18 Haziran Survivor 2020'de Kırmızı ve mavi takım kaptanlığını kim kazandı?

Survivor'da bu akşam yaşanacak olan kaptanlık mücadelesinde kırmızı ve mavi takımın kaptanları kim olacak merak ediliyor. Şu anda mavi ve kırmızı takım eşleşmeri belli oldu. yarışma başabaş geçiyor.

Survivor 2020 mavi takım Yarışmacıları kimler oldu?

Survivor 2020'de bu haftanın kaptanlık oyununda performansıyla 2. olan ve 2. kaptan olmaya hak kazanan isim Yasin oldu. Müthiş performansının ardından mavi takım kaptanı olan Yasin, tek tek yarışmacıları seçti ve mavi takımda yer alacak isimler belirledi.

Survivor Mavi Takım: Yasin, Cemal Can, Barış, Nisa

Survivor 2020 Kırmızı takım Yarışmacıları kimler oldu?

Survivor 2020'de bu haftanın kaptanlık oyununu kazanarak 1. kaptan olmaya hak kazanan isim Elif oldu ve kırmızı takımda yer almaya seçti. Elif, birinci olmasının ardından ilk yarışmacı seçme hakkına da sahip oldu. 

Survivor Kırmızı Takım: Elif, Sercan, Berkan, Evrim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.