Kolay Haber

Yerli Solunum Cihazı Tanıtıldı

Teknoloji

Türkiye'de korona virüsünden ölen kişi sayısı gün geçtikçe katlanarak artarken alternatif tıbbi çözümler arayan pek çok kişi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan korona virüsü tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Türkiye'de virüse karşı alınan tedbirlere rağmen ölü sayısı gün geçtikçe katlanarak artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ifade ettiği rakamlara göre 5698 vaka ve 92 vatandaşımızın ölümüne neden olan korona virüsüne karşı önlem almak amacıyla pek çok bilim insanı gece gündüz demeden çalışıyor.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yerli medikal solunum cihazı üretimini konusunda çalışmaların yer aldığı fotoğrafları paylaşarak, “Yerli solunum cihazını en hızlı şekilde üretip milletimizin hizmetine sunmak için gecesini gündüzüne katarak gönülden çalışıyoruz” notunu düştü.

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yerli medikal solunum cihazı üretimini konusunda çalışmaların yer aldığı fotoğrafları twitter adresinden paylaştı. Bayraktar fotoğraflarının üzerine ise, “100'e yakın mühendisten oluşan takımımız, yerli solunum cihazını en hızlı şekilde üretip milletimizin hizmetine sunmak için gecesini gündüzüne katarak gönülden çalışıyor. Dualarınızı bekliyoruz” notunu düştü. Bayraktar’ın bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.