Kolay Haber

Türk Telekom'dan Gelen Fiber İnternet Kampanyası Oyunseverlerin Yüzünü Güldürdü

Teknoloji

Türk Telekom fiber internet paketi almak isteyen vatandaşlar için yeni kampanya başlattı. Oyunseverlerin yüzünü güldüren bu kampanya kapsamında belirlenen paketlerden birini alanlara çeşitli hediyeler verilecek. PlayStore ile beraber yapılan kampanyada tüketiciler ücretsiz oyunlar kazanacak.

Türk Telekom'un belirlediği fiber internet paketlerini alacak tüketicileri ücretsiz oyunlar ce indirim kuponları bekliyor.

Fiber İnternet Kampanyasından Kimler Faydalanabilecek?

Türkiye'nin en iyi internet alt yapılarından birine sahip olan Türk Telekom yeni internet paketi alacak olan tüketiciler için kampanya başlattı. Fiber internet bağlatmak isteyen vatandaşlar belirlenen paketleri seçtikleri takdirde PlayStore mağazalarından ücretsiz oyun kazanabilecekleri gibi cüzdan kodu ya da indirim kuponu da kazanabilecekler.

Türk Telekom'un açıkladığı kampanya bünyesinde 20 mbps ya da 100 mbps limitsiz fiber internet bağlatan tüketiciler çeşitli hediye ve indirimlerden yaralanabilecek. 20 mbps ve 100 mbps araığında fiber internet bağlatan tüketiciler her ay PlayStore'dan 1 oyun ücretsiz indirebilecekler. Oyunseverler için büyük fırsat olan bu kampanya bünyesinde 100 TL'lik PlayStore cüzdan kodu da bulunuyor. Oyunseverler bu 100 TL ile PlayStore'un oyun paketlerini ve oyun ekipmanlarını alabilecek.
Limitsiz fiber internet kampanyası sadece oyunseverlere yönelik değil. Kampanya kapsamındaki paketlerden birini alan tüketiciler Goldmaster Home bünyesinde satılan ürünlerde yapacakları alışverişlerde %55 oranında indirimi de sahip olacaklar.

Tüketcilere sunulan bu kampanyanın ücretleri ise çok yüksek değil.

Fiber İnternet Kampanyasının Şartları ve Ücretleri Nasıl Olacak?

Türk Telekom'un sunduğu kampanyadan faydalanmak siteyen tüketiciler için 2 farklı seçenek mevcut. İlk olarak 100 mbps hıza sahip limitsiz fiber interneti almak isteyen tüketiciler 159 TL ödeyecekler. Bununla beraber kampanya şartları dahilinde 24 ay taahhüt yapılması gerekiyor. Diğer seçenek ise yüksek hız ihtiyacı olmayan tüketiciler için. 20 mbps limitsiz fiber internet alacak tüketiciler ise aylık 89 TL ödeme yapacaklar. Farklı paketlerin de sunulduğu limitsiz fiber internet kampanyası başta oyunseverlerin olmak üzere birçok tüketicinin yüzünü güldürdü. Uygun fiyat aralığında oldukça avantajlı paketler sunan Türk Telekom ise tüketicilerin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.