Kolay Haber

Sony Playstation4 Tomb Raider, NBA 2K20, Erica oyunları bedava veriyor

Teknoloji

Haberkolay.net - Sony, 10 Yıllık Playstation Plus'ı Temmuz Ayında 3 Ücretsiz Oyunla kutluyor. Playstation Plus hizmetinin başlamasından bu yana 10 yıl geçti ve bu vesileyle Sony, 3 ücretsiz oyun veriyor. Bu 3 oyun Temmuz ayı boyunca ücretsizdir, bu yüzden bir Playstation 4 sahibiyseniz ve bir PlayStation Plus aboneliğiniz varsa, şu anda bu 3 oyunu indirebilirsiniz. Oyunlar arasında Rise of the Tomb Raider, NBA 2K20 ve Erica sayılabilir. Bu oyunlar çok platformlu oyunlar olsa da, gerçekte 3 oyun ücretsiz kazanıyorsunuz. 

Tomb Raider Nasıl Bir oyun?

Tomb Raider'ın Yükselişi, Lara Croft'u yeni nesil konsollara getiren uzun zamandır devam eden franchise'ın yeniden başlatılmasındaki ikinci oyundu. Oyun o muhteşem, karmaşık seviyeleri ile atlar, rulolar, vuruyor, tırmanıyor ve gizlice Croft’u kontrol altına almak vardır. Oyunun hikayesi, Sibirya'daki kayıp ve efsanevi Kitezh şehrini keşfetmeye çalışırken Lara Croft'u takip ediyor. Kesinlikle kontrol etmek isteyeceğiniz bir oyun. 

NBA 2K20 Nasıl Bir Oyun?

NBA 2K20 hakkında ne söylenebilir? Oyun düz bir basketbol oyunudur, bu yüzden birkaç çember çekmekten hoşlanıyorsanız ve basketbolla ilgileniyorsanız, kesinlikle indirmek isteyeceksiniz. Listedeki son oyun bir Playstation 4'e özel Erica. Oyun karar vermek için Dualshock denetleyicisini kullandığınız bir tür görsel maceradır. 

PlayStation 4 hatalarını Bildirene  50.000 dolarlık Ödül Veriyor!

Sony Playstation'dan bahseden Sony, kritik PlayStation 4 hatalarını bildirmek için 50.000 dolarlık ödül sunuyor. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz . Ayrıca Sony PlayStation 5'in Xbox Series X ile nasıl karşılaştırıldığını buradan kontrol edebilirsiniz . Sony ayrıca PS5'in PS4'ten 100 kat daha hızlı olacağını söyledi. Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, hikayeyi buradan kontrol edin .

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.