Kolay Haber

Microsoft Editör: Bu, Windows 10 için açık ara en iyi metin düzenleyicisidir

Teknoloji

Haberkolay.net - Windows 10, entegre bir metin düzenleyiciyle birlikte gelir, ancak ne özellikle güçlü ne de popülerdir. İnce Notepad ++ aracının çok daha popüler olmasına şaşmamalı. Çünkü ücretsiz yazılım, birçok işlev ve akla gelebilecek tüm programlama dilleri için destek içeren kompakt boyutuna rağmen gelir. Şimdi açık kaynak aracı büyük bir güncelleme aldı.

Notepad ++ , yıllardır popüler bir metin editörü ve piyasadaki en iyilerden biri - ücretsiz yazılım birçok işlevle karakterizedir. Önceden yüklenmiş standart düzenleyiciden daha fazlasına ihtiyacınız varsa, bununla zaten ilgilenmiş olmalısınız. Çünkü yalnızca geniş işlev yelpazesi ve küçük dosya boyutu nedeniyle değil, yalnızca yazılım geliştiricileri arasında büyük talep görmüyor. Ek olarak, araç aktif olarak geliştirilmeye devam ediyor ve düzenli olarak yeni güncellemeler alıyor.

Notepad ++  En Son Sürümü Ücretsiz İndirme Linki

Mevcut sürüm 7.9 , bazı yararlı yeniliklerle birlikte geliyor. Yazılım artık LNK dosyalarını, yani kısayolları açabilir. Ek olarak, geliştiriciler kenar çubuğuna yeni işlevler eklediler ve çok sayıda düzeltme ve iyileştirme sağladılar. Ayrıntılı olarak yapılan değişiklikler ve yenilikler resmi değişiklik günlüğünde doğrudan üreticiden bulunabilir, Notepad ++ 'ın en son sürümü CHIP'den ücretsiz olarak indirilebilir .

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.