Kolay Haber

İşte Mini Microsoft Xbox Series S Fiyatı 299 Dolar

Teknoloji

Microsoft'un Mini Xbox Series S konsolunun geniş çapta sızdırılmasından saatler sonra şirket, varlığını tweet atarak doğruladı.

Haberkolay.net – Microsoft'un Xbox Series S konsolunun geniş çapta sızdırılmasından saatler sonra şirket, varlığını doğrulamak için rekor kırdı. Bir tweet'te Microsoft, Seri S'yi “şimdiye kadarki en küçük Xbox'ta yeni nesil performans” olarak tanımlıyor ve fiyatı daha önce sızdırılan 299 $ 'lık rakam olarak listeliyor.

İngiltere'de 249,99 sterline mal olacak . Eşlik eden resim, S Serisine ilk sızan resimden daha iyi bir görünüm vererek, ne kadar ince olduğunu ve bir disk sürücüsünün olmadığını doğruluyor. Sızan görüntülerde olduğu gibi, Seri S dik dururken resmediliyor, ancak Xbox logosunun yönü, geleneksel bir yatay konfigürasyonda daha yaygın olarak kullanılması beklendiğini gösteriyor.

Mini Microsoft Xbox Series S Özellikleri Sızan Xbox Series S reklamı 1440p, ışın izleme ve 512 GB SSD'yi ortaya çıkarıyor Şu anda duyuru için hepsi bu kadar - Microsoft, "yakında" daha fazla bilgi paylaşacağını söylüyor. https://twitter.com/Xbox Windows Merkez raporlar Serisi X ve Serisi S hem 499 $ için önceden duyurulmuş üst seviye Serisi X satış ile 10 Kasım'da başlatacak. As Verge gelmiştir önce bildirilen , Seri S (kod adı Lockhart) Seri X daha az GPU gücü ve düşük çözünürlüklü çıkışı ile daha küçük, daha ucuz bir pakette nesil oyun oynamak için tasarlanmıştır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.