Kolay Haber

iPhone 12 Lansmanında Tanıtım Yapan Deniz Teoman Dikkatleri Üzerine Çekti

Teknoloji

Apple'ın 2020 ürünlerini tanıttığı lansman geçen günlerde yapıldı. iPhone 12 ve MagSafe tanıtımının yapıldığı lansmanda Apple'ın Türk yöneticisi Deniz Teoman ise dikkat çekti. Lansmanla ilgili Türkiye'de en çok konuşulan isim MagSafe tanıtımı için sahneye çıkan Deniz Teoman oldu.

Apple'ın lansmanında iPhone 12 ile beraber iPhone aksesuarları da tanıtıldı.

iPhone 12 Tanıtım Lansmanında Hangi Ürünler Tanıtıldı

Apple'ın 2020 yılında çıkardığı ve merakla beklenilen iPhone 12 lansmanı yapıldı. 13 ekim günü yapılan lansmanda iPhoe 12 görücüye çıktı. Yılın en çok beklenen telefonu bazı yönlerden eleştirilse de yeni teknolojik özellikleri ile dikkat çekti. iPhone 12 tanıtımında telefonun kutusundan şarj cihazı ve kulaklık çıkmayacağının açıklanması alıcıların moralini bozdu. iPhone 12'nin farklı bir tasarıma sahip olmaması da eleştirildi. Bununla beraber cihazın 5G teknolojisine sahip olması lansmanı takip edenleri heyecanlandırdı. iPhone 12 ailesinin tanıtımı bu şekilde yapılmış oldu. Tanıtımda Apple ürünlerine özel heyecan yeniden yaşandı.

iPhone 12 ailesinin lansmanında tanıtımı yapılan bir diğer ürün ise MagSafe oldu. MagSafe isimli ürün telefonların manyetik bağlantı ile diğer eşyalarla entegre olmasını sağlıyor. MagSafe ürünün ile kullanıcılar telefonlarını cüzdan, şarj cihazı gibi eşyaları ile entegre halinde kullanabiliyor. Apple için çok da yeni olmayan bu teknoloji daha önce MacBook'lar için de kullanılmıştı.

iPhone 12 lansman gecesinde MagSafe isimli ürünü tanıtan Apple yöneticisi Deniz Teoman ise Türkiye'de gündem oldu.

Apple'da Yönetici Olan Türk: Deniz Teoman

Apple'ın iPhone 12 ailesini tanıttığı lansmanda MagSafe ürününün tanıtımını yapan Deniz Teoman ilgi odağı oldu. Apple da yönetici olarak çalışan Türk isim lansmanın en dikkat çeken ismi oldu. Lansmanda yaptığı tanıtım ile Türkiye'de ilgi çeken isim insanlar tarafından merak edilmeye başladı.

Apple yöneticilerinden Deniz Teoman 2005 yılından beri Apple'da çalışıyor. Yüksek lisans için gittiği ABD'de kariyerine devam etmeye karar veren Deniz Teoman uzun zamandır ABD'de yaşamaya devam ediyor. Aslında mühendis olan Deniz Teoman 2005 yılında Apple'ın Macintosh bölümünde çalışmaya başladı. Ardından mobil cihazlar bölümüne geçen Deniz Teoman şuanda Apple'da donanımdan sorumlu başkan yardımcısı olarak çalışmaya devam ediyor.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.