Kolay Haber

iPHONE 11 GELİYOR

Teknoloji

Apple tarafından her yıl yeni bir serisi çıkartılan iPhone’da X yani 10 serisini şimdi 11 serisi takip ediyor. Peki iPhone 11’in özellikleri neler.Apple tarafından her yıl yeni bir serisi çıkartılan iPhone’da X yani 10 serisini şimdi 11 serisi takip ediyor. Peki iPhone 11’in özellikleri neler.

Yeni serisi için meraklı gözlerin çevrildiği Apple, iPhone 11 için geri sayıma başladı. 

Yeni ürünlerin tanıtımının yapılması için organize edilen toplantıda iPhone 11’in de tanıtımı yapılacak.  Yeni ürünlerin tanıttığı etkinliği bu yıl 10 Eylül Salı günü ABD'nin California eyaletinin Cupertino şehrinde yer alan şirketin genel merkezinin Steve Jobs Tiyatrosu'nda gerçekleşecek.

3 YENİ iPHONE:
Apple bu yıl için 3 yeni iPhone serisini piyasaya sürmeyi amaçlıyor. İsimlerinin iPhone 11, iPhone 11 Pro and iPhone 11 Pro Max olacağı iddia edilen telefonlarda özelliklerse kullanıcıları büyüleyecek türden. Su geçirmezlik özelliğinin artık tartışılmaz olduğu iPhone telefonların hafıza ve işlemci kadar video kamerasının da teknolojinin en üstünde olacağı düşünülüyor.

KIRILMAZ CAM:
Yeni iPhone telefonlar, geniş açı fotoğraf ve videolar için kameralerda üçüncü bir sensör ile hizmet verecek. Aynı zamanda Google Pixel gibi rakipleriyle mücadele edebilmek için video kalitesini de artacak. Yeni iPhone’ler için sarsıntılara dirençli ve camların kırılmaya dayanıklı olduğu iddiası gündeme geldi. Gorilla serisinin en son teknolojisini telefonlarına uygulayacak olan Apple, cam konusunda rakiplerine tur bindirecek.

İOS 13 TEKNOLOJİSİ:
Yeni çıkıcak olan iPhone telefonlarda İOS 13 sürümünün kullanılacağı ve bu güncellemelerle yeni iPhonelerin daha seri ve daha iyi kullanıma ulaşacağı da iddia edildi.  

TASARIM DEĞİŞMİYOR
5G özelliğine uyumlu olacak yeni telefonların iPhone XS, XS, Max ve XR modellerinden tasarım anlamında çok farklı olmayacağı öne sürülüyor. Apple, bu kararla 3 yıl üst üste aynı tasarımda telefonları piyasaya sürmüş olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.