Kolay Haber

INSTAGRAM NASIL KAPATILIR? instagram hesabı kapatma

Teknoloji

Instagram hesabını kapatmak isteyen kullanıcılar, hesaplarını kapatmak için instagram hesap kaptma linkini haberimizde bulabilirler.

Milyonlarca insanı bir araya getiren sosyal medya platformlarına, her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Seçeneklerin artmasıyla birlikte kafası karışan sosyal medya kullanıcıları, çareyi kullanmadıkları hesapları kapatmakta buldu.

Gün içerisinde arama motorlarında en çok aratılan soruların başında Instagram’ın nasıl kapatılacağı yer alıyor. Instagram 2018 yılında en çok indirilen uygulamalar listesinde ilk 5’te yer almıştı. Son dönemlerde gündemden haberdar olmak isteyen kullanıcıların Twitter’ı tercih etmesi ve ‘’sosyal medya detoksu’’ yapmak istemeleri, Instagram hesaplarının bir bir kapanmasına neden oldu. Sosyal medya ağlarına katılmak ne kadar kolaysa hesap silmek de bir o kadar zor hale geldi. Kullanıcılarına, dünyanın her yerinden insana ulaşma imkanı sunan sosyal medya ağları, hesap açarken sağladığı kolaylığı, hesaplarını kapatmak isteyen kullanıcılarına sağlamıyor. Bu nedenle Instagram hesabını silmek isteyen kullanıcılar için 5 kolay adımda hesabınızı kapatma yani silme işlemi hazırladık.

INSTAGRAM HESABINIZI KAPATMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*Birinci adım olarak yukarıda yer alan linke tıklayarak hesabınızı aktif hale getirmeniz yani giriş yapma işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
*İkinci adımda ise hesabınıza giriş yaptıktan sonra karşınıza ‘’hesap silme ‘’ penceresi çıkacaktır.
*Üçüncü adımda hesabınızı silme nedeninize göre karşınıza çıkan seçeneklerden birini işaretlemelisiniz.
*Dördüncü adımda da ekranınızda gözüken şifre girme paneline şifrenizi girininiz.
*Beşinci adım olarak şifre girme işleminden hemen sonra ekranınıza gelecek olan ‘’hesabı kalıcı olarak sil’’ butonuna tıklayınız.

Bu adımların hepsini gerçekleştirdikten sonra hesabınız kalıcı olarak silinecektir. Fakat hesabını kalıcı olarak silmek isteyen kullanıcıların bilmesi gereken en önemli bilgi, hesaplarını hiçbir koşulda geri açamayacaklarıdır. Instagram uygulamasını tekrar kullanmak isteyen kullanıcıların yeniden farklı bir hesap oluşturmaları gerekir.

Yorumlar (2)

Haylerde__biti 3 Yıl Önce

Hesap kaptmak istiyorum

Haylerde__biti 3 Yıl Önce

Hesapım caldı katmakmak istiyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.